ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...

Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Τί γίνεται βρε παιδιά; Στράβωσε ο γιαλός ή στραβό είναι το αρμένισμά μας;.....

Βραβεύεται ο Γ. Μπουτάρης από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής
boutaris
Με το «Βραβείο Δαμασκηνός» θα τιμηθεί αύριο, Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, από τους Αμερικανούς Φίλους του Εβραϊκού Μουσείου στην Ελλάδα.
Το Βραβείο θα απονείμει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, στο πλαίσιο επίσημης τελετής.
Στη συνέχεια, την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016, ο Γιάννης Μπουτάρης θα παρακαθίσει σε επίσημο δείπνο, που παραθέτουν προς τιμή του οι Αμερικανοί Φίλοι του Εβραϊκού Μουσείου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη και την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Αμερικής, παρουσία επιφανών προσωπικοτήτων της Νέας Υόρκης.
Το «Βραβείο Δαμασκηνός» απονέμεται σε άτομα που κατέχουν θέσεις επιρροής και υπερασπίζονται και προωθούν μέσα από τις δράσεις και το έργο τους την ελευθερία και τη συνύπαρξη των θρησκειών στην Ελλάδα και τις ελληνοαμερικανικές κοινότητες.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης είναι η δεύτερη προσωπικότητα που τιμάται με το «Βραβείο Δαμασκηνός». Ο πρώτος αποδέκτης του συγκεκριμένου Βραβείου υπήρξε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος το 2007.
Την Τετάρτη 1 Ιουνίου, επίσης, ο Γιάννης Μπουτάρης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δήμου του Μπρούκλιν της πόλης της Νέας Υόρκης, Eric L. Adams, καθώς ανάμεσα στον Δήμο Θεσσαλονίκης και το Μπρούκλιν έχει υπογραφεί σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας το 1993.
Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016, εξάλλου, ο Δήμαρχος και η αντιπροσωπεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας με εκπροσώπους του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (World Jewish Congress).

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.romfea.gr/diafora/8636-brabeuetai-o-g-mpoutaris-apo-ton-arxiepiskopo-amerikis