ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με μεγάλη απογοήτευση υποδέχτηκαν στην Άγκυρα την καινούργια είδηση από την Μόσχα σύμφωνα με την οποία το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε πως...

οι ρωσικοί βομβαρδισμοί κατά των ισλαμιστών στην Συρία θα συνεχιστούν κανονικά και με την ίδια ένταση.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Nıkolay Pankov, δήλωσε πως οι ρωσικοί βομβαρδισμοί κατά στόχων των Τζιχαντιστών καθώς και των υποστηρικτών τους, (δηλαδή των τουρκικών κονβόι), θα συνεχιστούν κανονικά και δεν θα επηρεαστούν από την μερική αποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων από την Συρία.
Την είδηση μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RİA Novosti, σύμφωνα με το οποίο ο πόλεμος της Ρωσίας κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας θα συνεχιστεί σε συνεργασία με το συριακό καθεστώς μέχρι και της τελικής νίκης και το τελικό ξεκαθάρισμα της περιοχής.
Μάλιστα όπως επισημαίνει ο τουρκικός τύπος, αυτές τις μέρες παρατηρείται έντονη δραστηριότητα στις αεροπορικές βάσεις της Ρωσίας στην Λαττάκεια και στην καινούργια βάση του Hmeymim που βρίσκεται δίπλα στα τουρκικά σύνορα.
Απογοήτευση, αλλά και έντονη ανησυχία στην τουρκική πλευρά.

Suriye’deki hava saldırılarmız devam edecek = Θα συνεχιστούν οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί μας στην Συρία.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
http://nikosxeiladakis.gr


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ: http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2016/03/blog-post_548.html