ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

9 εκατομμύρια τούρκοι ετοιμάζονται να εισβάλουν στην Ευρώπη


Η άρση της βίζας πλημμυρίζει την Ευρώπη με τούρκους
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Με μεγάλη χαρά τα τουρκικά ΜΜΕ ανήγγειλαν ότι επιτέλους ικανοποιήθηκε ένα πάγιο τουρκικό αίτημα, η άρση της βίζας από τις 10 Ιουνίου ή το αργότερο από τις 10 Ιουλίου για την ελεύθερη είσοδο των Τούρκων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εξέλιξη αυτή θεωρήθηκε μεγάλη επιτυχία του Αχμέτ Νταβούτογλου και σηματοδοτεί όπως αναφέρουν την αρχή της ελεύθερης εισόδου εκατοντάδων χιλιάδων Τούρκων στην Ευρωπαϊκή Ένωση με…πρώτο σταθμό φυσικά την «γειτονική φίλη και σύμμαχο» Ελλάδα!

Χαρακτηριστική είναι η φράση του προέδρου των Τούρκων ταξιδιωτικών πρακτόρων (TÜRSAB), Başaran Ulusoy, ότι επιτέλους έπεσε το Σινικό Τείχος (Çin Seddi), που χώριζε την Τουρκία από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αναμένει ότι σε πρώτη φάση εννέα εκατομμύρια Τούρκοι να εισέρθουν ελεύθερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για το ίδιο θέμα ο πρόεδρος της «Πλατφόρμας Προώθησης της Τουρκίας», Mehmşet Okumuş, δήλωσε ότι ικανοποιείται ένα αίτημα της Τουρκίας που εκκρεμούσε εδώ και 35 χρόνια και αυτό θα συμβάλλει τα μέγιστα στην απογείωση της τουρκικής οικονομίας καθώς θα διευκολυνθούν οι τουρκικές εξαγωγές και οι οικονομικές συναλλαγές με τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αλλά και στον τουρισμό οι Τούρκοι που φέτος δέχονται αλλεπάλληλα χτυπήματα από τους βασικούς τους πελάτες, Ρώσους και Γερμανούς, που ακυρώνουν συνεχώς τα τουριστικά γκρουπ, τώρα ελπίζουν σε ανάσχεση της πτώσης. Όπως δήλωσε ο γενικός Διευθυντής του μεγάλου τουριστικού γραφείου, «Estur Yurtdışı Turlar», İbrahim Cenk Okumuş, με την άρση της βίζας προσδοκούν την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Τουρκία κατά 30 με 40%.

Το πρόβλημα όμως για την Ελλάδα εκτός των άλλων είναι και οι περίπου σύμφωνα με τουρκικά στοιχεία, 200 με 300 χιλιάδες Τούρκοι υπήκοοι που κατάγονται όπως ισχυρίζονται από την δυτική Θράκη και ζουν σήμερα στην Τουρκία, αν θα μπορούν με την άρση των περιοριστικών μέτρων να εισέρχονται ελευθέρα στην Ελλάδα. 
Αντιλαμβάνεται κανείς τι μπορεί να σημάνει αυτό.

Πηγή ΝikosΧeiladakis
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ: http://kostasxan.blogspot.gr/2016/03/9.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/vhzE+(%CE%91%CF%82+%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου