ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...

Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

Είχες δίκιο πατέρα Χριστόδουλε...

 

undefined
http://aktiston.blogspot.gr/
«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε·

ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ


ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

 
Εν Πειραιεί 22-3-2013

Πρωτοπρεσβ. π. Άγγελος Αγγελακόπουλος εφημέριος Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Καλλιπόλεως Πειραιώς

Τι είναι ανάθεμα;


Ο άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης αναφέρει ότι ανάθεμα λέγεται εκείνο, που χωρίζεται από τον Θεό και την Εκκλησία των Χριστιανών, και αφιερώνεται στον διάβολο. Κανένας δεν τόλμα να συναναστραφεί και να συγκοινωνήσει με εκείνον τον άνθρωπο, που έχει χωρισθεί από τον Θεό και την Εκκλησία και έχει γίνει ανάθεμα στον διάβολο, αλλά όλοι οι πιστοί χωρίζονται απ’αυτόν. 1

Ανακοινώθηκε από τον Τσίπρα η «Κάρτα του Πολίτη»!

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ... Θα αντιδράσει η Εκκλησία και ο «Ορθόδοξος Χριστιανός» Καμμένος; 

Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Έχουμε προειδοποιήσει εδώ και μέρες  για την ΕΠΙΒΟΛΗ της «Κάρτας του Πολίτη» για «ανθρωπιστικούς» και «διοικητικούς» λόγους. Σήμερα, είχαμε την επίσημη διαβεβαίωση από το στόμα του ίδιου του πρωθυπουργού:
Από την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την υλοποίηση της δέσμευσής μας για τα ηλεκτρονικά κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών αλλά και για την τεχνική προετοιμασία δημιουργίας της κάρτας του πολίτη που θα εμπεριέχει όλες τις πληροφορίες που θα απαιτούνται για τις συναλλαγές με τη δημόσια διοίκηση.
Δύο ερωτήσεις:
- ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Κύριοι της κυβέρνησης αν όχι ΤΩΡΑ, πότε;

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Πάρτε θάρρος. Ο λαός δεν σας επέλεξε για να πείτε ΝΑΙ. Σας επέλεξε για το μεγάλο ΟΧΙ. Αν δεν μπορείτε να το πείτε... ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ ΑΜΕΣΩΣ.


Η πρόταση του Κλεισθένη με εικόνες...
Αριστερά στις εικόνες είναι ο νεοέλληνας, δεξιά είναι η πρόταση του Κλεισθένη. Τα λόγια περιττεύουν...

Αυτή είναι η κάρτα που έλεγε ο Παππούλης;Η ηλεκτρονική κάρτα της ανθρωπιστικής κρίσης προ των πυλών...


Γιώργος Θαλάσσης

Στην πολιτική σχεδόν πάντοτε τα πράγματα δεν είναι μόνο άσπρο ή μαύρο, αλλά γκρι. Δηλαδή πράξεις ενίοτε θετικές και ενίοτε αρνητικές.
Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, που είχε εξαναγγείλει η κυβέρνηση και που στο τελευταίο eurogroup δεσμεύτηκε να εφαρμόσει, φέρνει δυστυχώς στην επιφάνεια την αθεράπευτη Αριστερή καταβολή της, που όλες οι παρελθοντικές κυβερνήσεις είχαν μιμηθεί αναιρώντας τον ψευτοπατριωτικό χαρακτήρα τους.
Για το αν θα προλάβει -σε αντίθεση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις- να πραγματοποιήσει την ηλεκτρονική απειλή, θα το διαπιστώσουμε τόσο σύντομα όσο σύντομα σκοπεύει να καταπολεμήσει την ανθρωπιστική κρίση, αφού έχει σχεδόν ταυτίσει την ηλεκτρονική διακυβέρνηση μέσω έξυπνης κάρτας με την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Στους παρακάτω συνδέσμους παραθέτουμε δύο αναφορές του αγαπημένου μας Γέροντα σχετικά με την κάρτα που πρέπει να αποφύγουμε και που θα αποτελέσει τον πρόδρομο του χαράγματος καθώς και την ανακοίνωση της Ενωμένης Ρωμηοσύνης που καλεί σε εγρήγορση...
Γέροντας Παΐσιος και Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος. Τί είπαν για την "Κάρτα του Πολίτη". 

...μήπως είμαστε πολύ κοντά..στο τσιπάρισμα;

Αν είχα το password στο σώμα...

Κερκόπορτες στα τσιπ που εμφυτεύονται στο σώμα αναζητά η Kaspersky Lab

Κερκόπορτες στα τσιπ που εμφυτεύονται στο σώμα αναζητά η Kaspersky Lab
Τι συμβαίνει όταν τα password μας βρίσκονται κάτω από το δέρμα μας; Μπορεί κάποιος να γίνει ένα δικό μου «εικονικό αντίγραφο» μέσω μιας απλής χειραψίας; Μπορεί κάποιος να με ακολουθεί όπου κι αν πηγαίνω; Η λέξη "nyfiken" σημαίνει "περίεργος" στα Σουηδικά και η σουηδική κοινότητα χάκερ BioNyfiken

Η δουλειά του επισκόπου δεν είναι να λέει· Καλημέρα και στον άγγελο, καλημέρα και στο διάβολο, ούτε να κολακεύει την εξουσία.


Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΓΟΡΤΥΝΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

Του Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου
ονος Βαρλααμ mikr.  «Ο έλεγχος συνιστάται απο την Αγία Γραφή. Και προπαντώς είνε καθήκον των πνευματικών ποιμένων και οδηγών. Ο απόστολος Παύλος, γράφων προς τον έπίσκοπον της Εφέσου Τιμόθεον, παραγγέλλει· «Έλεγξον, επιτίμησον, παρακάλεσον» (Β΄ Τι. 4:2). «Τους αμαρτάνοντας ενώπιον πάντων έλεγχε, ίνα και οι λοιποί φόβον έχωσι» (Α΄ Τι. 5,20). Ο ίδιος δε ο Παύλος, όπως βλέπομεν εις τας Πράξεις καί εις τας Επιστολάς του, ήλεγχε και εκαυτηρίαζε, αλλά και αφώριζε και παρέδιδεν εις τον Σατανάν προς βασανισμόν καί σωφρονισμόν πρόσωπα, τα όποια εξετρέποντο εκ της τροχιάς της πίστεως και της ηθικής ζωής και προεκάλουν δημόσιον σκανδαλισμόν.

ΕΛΛΑΣ, Ή «ΚΟΛΟΥΤΟΥΜΠΑΛΑΣ» ;

kolotoumpa-1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μετά την πρωτοφανή κολουτούμπα της νέας ελληνικής  κυβέρνησης, μια κολουτούμπα που έχει προκαλέσει  μια μεγάλη σειρά ειρωνικών σχολίων από πολλές ευρωπαϊκές πλευρές, δυο είναι οι μοναδικοί δρόμοι που ανοίγονται πια μπροστά μας.
Ο πρώτος είναι παραμένουμε σκλάβοι της κακιάς ώρας μέσα στην Ευρωζώνη χωρίς καμία προοπτική ανάκαμψης της οικονομίας καθώς τα χρέη θα συνεχίσουν να μας πνίγουν επί πολλές δεκαετίες και ο δεύτερος είναι στην αρχή φτωχοί εκτός ευρώ, αλλά με ελπίδες ανάκαμψης της οικονομίας και πραγματικής ανάκτησης της εθνικής μας κυριαρχίας.

Και τώρα οι δυό μας!...Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Τέλειωσαν και οι πρώτες διαπραγματεύσεις, πέσανε και οι υπογραφές, χύθηκαν και τόνοι μελάνης στα τυπογραφείαχρησιμοποιήθηκε και λίγη φαιά ουσία ένθεν κακείθεν για τους απαραίτητους σχολιασμούς, αλλά το σπουδαιότερο τείνει να παραβλεφθεί: μείναμε πιά οι δυό μας (τρόπος του λέγειν.
Οι τέσσερίς μας!) ενώπιος ενωπίω. 
Εμείς και οι ''θεσμοί''! (όποιος ξαναπεί τρόϊκα, πιπέρι στο στόμα!)

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Η εξήγηση της χειρονομίας που κάνει η Μέρκελ και η σχέση της χειρονομίας αυτής με την εβραϊκή Καμπάλα και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

 

1m

Η διάσημη χειρονομία της καγκελαρίου Γερμανίας Α. Μέρκελ, η οποία απετέλεσε το σήμα κατατεθέν της τελευταίας προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος CDU, είναι ένας πανάρχαιος συμβολισμός. Ένας αποκρυφιστικός συμβολισμός ο οποίος ονομάζεται «σύμβολο του νερού» και απευθύνεται σε κάποια θεά (!!!) Auramoth, η οποία είναι προφανώς γνωστή μόνο στους μυημένους σε συγκεκριμένες μυστικές οργανώσεις που είναι όλες ανθελληνικές.

Εσείς μακαριότατε;

Τι μαθαίνω;
 

Η πρόεδρος της Βουλής μίλησε τηλεφωνικά με τον Αρχιεπίσκοπο για όσα έγιναν την Κυριακή, στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Μεγαλόπολης, όπου τελέσθηκε μνημόσυνο για τους 212 εκτελεσθέντες πατριώτες της Κατοχής.

Ό Γέρων Γαβριήλ του 'Αγ. Όρους "Δεν έχουν Ιεροσύνη - Εχθροί Θεού και Παναγίας "


Δεν έχουν Ιεροσύνη
-Γέροντα Γαβριήλ είναι μερικοί ιερωμένοι πού λένε ότι οι παπικοί έχουν ιεροσύνη. Τι απαντάμε με αυτούς;
Όχι δεν έχουν ιεροσύνη. Το λένε οι Άγιοι. 'Ο Άγιος Νικόδημος στο Πηδάλιο λέει: οι παπικοί είναι αβάπτιστοι, είναι παμπάλαιοι αιρετικοί. Πώς έχουν ιεροσύνη;
Κι ύστερα ρωτάμε τούς ιερείς αυτούς πού λένε ότι οι παπικοί είναι έκκλησή και πρέπει να ενωθούμε και τούς βάζουν μέσα στην Εκκλησία και τούς δίνουν αντίδωρο:
Όταν τελούν την Θεία Λειτουργία και λένε τις ευχές των κατηχουμένων τί λένε εκεί πέρα;

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Ο μη πιστεύων κατά την παράδοσιν της Εκκλησίας άπιστος έστιν

Ο μη πιστεύων κατά την παράδοσιν της Εκκλησίας άπιστος έστιν

«Ο μη πιστεύων κατά την παράδοσιν της Εκκλησίας άπιστος
έστιν»
(Αποσπάσματα από τον ένθρονιστήριον λόγον του Γέροντος Εφραίμ Φιλοθεΐτου, 1974)
*****
Εκείνοι που ομιλούν πληθωρικά περί αγάπης νο­θεύουν το περιεχόμενο της για να περιπτυχθούν όλους τους αιρετικούς όλων των αποχρώσεων. Είναι τόσο ψεύ­τικη αυτή η αγάπη όσο και τα ψεύτικα λουλούδια....
*****
*  Η Εκκλησία του Χριστού είναι Καθολική με την έννοιαν, ότι κατέχει όλο το πλήρωμα της αληθείας και της χάριτος διά τον φωτισμόν και την απολύτρωσιν του κό­σμου και επί πλέον είναι Καθολική με την έννοιαν ότι «δυνάμει» τείνει, όχι να κατακτήση, αλλά να αγιάση τον κόσμον. Κεφαλή της Εκκλησίας ο Χριστός και ημείς μέ­λη εκ μέρους συνδεόμενοι διά της κοινής πίστεως «εν τω συνδέσμω της αγάπης».

Ἡ ὣρα ἦλθεν, ὦ Ἂνδρες Ἓλληνες!

Ἀλέξανδρος Ὑψηλάντης
Τῇ 24ῃ τοῦ Φεβρουαρίου 1821
Εἰς τὸ Γενικὸν Στρατόπεδον τοῦ Ἰασίου
 
 ὣρα ἦλθεν Ἂνδρες Ἓλληνες! […] Ποία ἑλληνική ψυχή θέλει ἀδιαφορήσῃ εἰς την πρόσκλησιν τῆς Πατρίδος; […] Στρέψατε τούς ὀφθαλμούς σας, ὦ Συμπατριώται, καί ἴδετε τήν ἐλεεινήν μας κατάστασιν. Ἲδετε ἐδῶ τούς Ναούς καταπατημένους, ἐκεῖ τά τέκνα μας ἀρπαζόμενα διά χρήσιν ἀναιδεστάτην τῆς ἀναιδοῦς φιληδονίας τῶν βαρβάρων τυράννων μας, τούς οἲκους μας γεγυμνωμένους, τούς ἀγρούς μας λεηλατισμένους καί ἡμᾶς αὐτούς ἐλεεινά ἀνδράποδα!
Εἶναι καιρός νά ἀποτινάξωμεν τόν ἀφόρητον τοῦτον ζυγόν, νά ἐλευθερώσωμεν τήν Πατρίδα, νά κρημνίσωμεν ἀπό τά νέφη τήν ἠμισέληνον, νά ὑψώσωμεν τό σημεῖον, δι’ οὗ πάντοτε νικῶμεν, λέγω τόν Σταυρόν,

Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΒΟΣ

Ἀπάντησις εἰς τὴν θεωρίαν τοῦ Οἰκουμενικοῦ περὶ Φονταμενταλιστών
 
Ὁ Οἰκουμενικὸς Πατριάρχης κ. Βαρθολομαῖος εἰς πρόσφατον ὁμιλίαν του κατεφέρθη ἐναντίον τῶν ἀντιοικουμενιστῶν - ἀντιπαπικῶν,ἐπειδὴ ἐλέγχουν ὅλας τὰς ἐκκλησιολογικάς παρεκκλίσεις του, κατὰ τὰς συναντήσεις μὲ τὸν ἑκάστοτε Πάπαν καὶ ἰδιαιτέρως μὲ τὸν νέον κ. Φραγκίσκον, ἀλλὰ καὶ τὴν στάσιν τῶν ἐκπροσώπων του κατὰ τοὺς θεολογικοὺς διαλόγους.

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΕΣ EΟΡΤΕΣ

  «Ὡς ἐν ἡμέρᾳ εὐσχημόνως περιπατήσωμεν, μὴ κώμοις καὶ μέθαις, μὴ κοίταις καὶ ἀσελγείαις, μὴ ἔριδι καὶ ζήλῳ, ἀλλ᾽ ἐνδύσασθε τὸν Κύριον Ἰησοῦν Χριστόν, καὶ τῆς σαρκὸς πρόνοιαν μὴ ποιεῖσθε εἰς ἐπιθυμίας»
(῾Ρωμ. 13,13-14)

EKKLHSIASMOS KYRIAKHSΟΛΟΙ, ἀγαπητοί μου, γνωρίζουμε ὅτι στὰ παλιὰ τὰ χρόνια, προτοῦ νά ᾽ρθῃ ὁ Κύρι­ος ἡμῶν Ἰησοῦς Χριστὸς στὸν κόσμο, οἱ ἄν­θρωποι ἦ­ταν εἰδωλολάτρες.
Τί θὰ πῇ εἰδωλολατρία. Δὲν μποροῦσαν νὰ ἐξηγήσουν διάφορα φυσικὰ φαινόμενα καί, ἐν τῇ ἀγνοίᾳ τους, τὰ φαινόμενα αὐτὰ τὰ θεοποι­οῦσαν. Ἔβλεπαν π.χ. τὸν κεραυνὸ νὰ πέφτῃ καὶ νὰ καίῃ, καὶ εἶπαν· ἡ φωτιὰ εἶνε θεός. Ἔ­βλεπαν τὸν ἥλιο νὰ λάμπῃ, καὶ εἶπαν· ὁ ἥ­λιος εἶνε θεός· καὶ μέχρι σήμερα ὑπάρχουν λαοὶ ποὺ ἔχουν θεὸ τὸν ἥλιο ἢ λατρεύουν ὡς θεὸ τὴ φωτιά, εἶνε πυρολάτρες. Ἄλλοι πάλι ἔ­βλεπαν τὸ νερὸ νὰ πλημμυρίζῃ, νὰ πνίγῃ καὶ νὰ καταστρέφῃ, καὶ εἶπαν ὅτι τὸ νερὸ εἶνε θε­ὸς καὶ θεοποιοῦσαν ποταμούς.

Ζουράρις για Αυτοκράτορα Ιωάννη Βατάτζη!

undefined

«Σιγά τώρα τους κοπραγωγούς Αλεμανούς»
«Που θα μας στείλουν δηλαδή; Σε μία τί; Πτώχευση; Άρα έχουμε πόλεμο. Μας επιβάλουν πάλι κατοχή και εισβολή. Θα αντισταθούμε». 

σχόλιο Γ.Θ : Γράφει ιστορία ο Ζουράρις...
Πραγματικά απίστευτος. Πραγματικά κεφάλαιο για τον τόπο... βγαλμένος από τους αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους και τους λόγιους της Αγίας Ρωμανίας.

Το ευρωπαϊκό όραμα

undefinedΗ Ευρωπαϊκή Ένωση είναι, επιεικώς, η μεγαλύτερη εξαπάτηση των λαών της Ευρώπης από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η λαμπερή εμφάνιση με αστέρια, τα μεγάλα κτήρια, συμφωνίες του Μπετόβεν, τόνοι ρητορικής περί αξιών, δημοκρατίας, πολιτισμού, τα γαλλικά (ό,τι πεις στα γαλλικά ακούγεται ωραίο) κ.λ.π δεν είναι παρά η σάλτσα με την οποία εξαπατά ακόμα και κομμάτι του ίδιου της του εαυτού.

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Ήρθε η ώρα της Ελλάδας

Εμείς,


Καπετάν 'Αμιλτον και σύγχρονοι πλανητάρχαι,
Συμβιβασμό δεν κάνουμε!
Μάνη,Σούλι και «οι λεγόμενοι κλέφται»
προσμένουμε ώρα την ώρα
να ξαναζωντανέψει ο βασιλιάς μας.
Να ξαναλάμψει ολόλαμπρη η πίστη.
Να ξαναρθεί η λευτεριά.
Να δοξασθεί η ορθοδοξία σ’ όλα τα
πλάτη και τα μήκη της γης!

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τα τελεσίγραφα και οι κολαούζοιΤου Γιώργου Ανανδρανιστάκη 

Ultimatum, ελληνιστί τελεσίγραφο. Ορολογία αμιγώς πολεμική: κάντε αυτό που ζητάμε σε 24, 48, 72 ώρες, αλλιώς θα συμβούν πράγματα φοβερά. Θα σας πυροβολήσουμε, θα σας βομβαρδίσουμε, θα απαγάγουμε τα παιδιά σας, θα ξεκοιλιάσουμε τα ζώα σας. Η ορολογία του πολέμου, η ορολογία του τρόμου, να παραλύσει ο αντίπαλος, να παραδοθεί άνευ όρων. Εκτός κι αν δεν τον θέλουμε τον πόλεμο, εκτός κι αν τον φοβόμαστε τον πόλεμο, οπότε το τελεσίγραφο είναι εργαλείο συμβιβασμού και όχι σύγκρουσης.

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Ενωμένοι απέναντι στο ευρω-ιερατείο των νεοναζί!


Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Δεν ξέρω εάν μπορούν να μπουν στη σειρά οι σκέψεις, αν μπορούν να βρεθούν οι κατάλληλες λέξεις, για να αποδοθεί επακριβώς το τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στην πατρίδα μας. Με λίγα λόγια, όμως, διαπιστώνουμε (πλέον όλοι, εκτός των ιστορικά υπαρκτών εφιαλτών και κατά συνείδηση υποταγμένων) ότι οι μέχρι πρότινος φίλοι, σύμμαχοι και εταίροι, μας απειλούν πως θα μας καταστρέψουν εάν τολμήσουμε να μην υπακούσουμε στην ρητές τους εντολές οι οποίες μας έχουν ήδη καταστρέψει και εγγυώνται την απόλυτη καταστροφή για το σύνολο της χώρας…!

Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου

ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ [Μ. ΤΡΑΪΦΟΡΟΥ - Μ. ΣΟΥΓΙΟΥΛ] (Σ. Βέμπο) (1946, HMV AO 2731).

flags02
Ευχαριστούμε τον δημοσιογράφο και μαχητή του 1974 Λάζαρο Μαύρο που σήμερα από το πρωινό του πρόγραμμα από το Ράδιο Πρώτο της Λευκωσίας, ευχήθηκε ότι καλύτερο στην Ελλάδα με το τραγούδι (1946) της αείμνηστης Σοφίας Βέμπο.Η Γερμανία σκοτώνει τη Δημοκρατία στην Ευρώπη


Η προσπάθεια να εξαπατηθεί η Ελλάδα και ο ανύπαρκτος σεβασμός των ισχυρών της Ευρώπης προς τη δημοκρατία και τους λαούς

Γράφει ο Στάθης Διομήδης

Μετά το τέλος του έκτακτου eurogroup, ο πρόεδρος του, κος Νταϊσελμπλουμ, με μια κατάπτυστη και πρωτοφανή στα χρονικά δήλωση εκβίασετην Ελληνική Δημοκρατία και τον Ελληνικό Λαό. Ανέφερε με τελεσιγραφικό τρόπο ότι το μόνο «δικαίωμα» (υποχρέωση – εντολή) που έχει η Ελλάδα είναι να ζητήσει την παράταση του μνημονίου, δεν υπάρχει κανείς άλλος δρόμος.

Το τελεσίγραφο του έπεσε απ' τα χέρια


Συγκλονισμένοι δηλώνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες από την αποκάλυψη ότι η μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια των λαών δεν έχει ισότιμα μέλη αλλά κάτι εκβιαστές πατερούληδες που αναγκάζουν τα παιδιά τους να ζητιανεύουν στα φανάρια υπό την απειλή ότι θα τα αφήσουν νηστικά.

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

«Νόμος και τάξη» του 4ου Ράιχ

 

undefined
Η Ευρώπη ματώνει από τα ανελέητα χτυπήματα της Μέρκελ 
Μέσα από την καταπάτηση των βασικών ανθρώπινων και πολιτικών δικαιωμάτων γεννιέται ένα πολιτικό τέρας που απειλεί τους ευρωπαϊκούς λαούς
Γράφει ο Παναγιώτης Μαυρουδής

Η πολιτική της Ευρώπης μεταλλάσσεται ραγδαία και μεταμορφώνεται σε ένα πολιτικό έκτρωμα που βιάζει συστηματικά τις βασικές αρχές δημιουργίας της ενωμένης Ευρώπης, τα ευρωπαϊκά ιδεώδη και την ίδια την δημοκρατία.

Κρούγκμαν: Η Ευρώπη αποφάσισε πως η Ελλάδα πρέπει να καταστραφεί!

 

undefined
Παραφράζοντας τον Κάτωνα, ο οποίος τελείωνε τις αγορεύσεις του στη Σύγκλητο με τη φράση «η Καρχηδών πρέπει να καταστραφεί» (Carthago delenda est), ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν σχολιάζει την κατάληξη του σημερινού Γιούρογκρουπ, σημειώνοντας ότι αυτό που λένε οι Ευρωπαίοι είναι «Athenae Delenda Est» (η Αθήνα πρέπει να καταστραφεί).

Η Ευρώπη αποδεικνύεται εθνική καταστροφή

 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Είναι πολλοί στην χώρα μας που θεωρούν την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ στην αρχή και στη συνέχεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα στην Ευρωζώνη, ότι ήταν το μεγαλύτερο μεταπολεμικό επίτευγμα στην ελληνική ιστορία.

Καρναβαλική αντι-κανονικότητα

Γράφει η Σοφία Τσέκου

Καρναβαλική αντι-κανονικότητα
Μια απορία ετών, που επί έτη παραμένει απορία :
Γιατί καρναβαλίζουμε ως καρνάβαλοι, αποχαυνωμένοι μέσα στο πυκνό σκότος της αγνοίας και της ασυνείδητης προσαρμογής μας σε ότι ανερυθρίαστα μας πλασάρουν και ανεμπόδιστα μας πασάρουν;
Διάγουμε τις  ημέρες του Τριωδίου και οδεύουμε στην κατάνυξη της Μεγάλης Τεσσαρακοστής όπου, σε κανονικές συνθήκες, ο νους  συστέλλεται και  η διάνοια περιμαζεύεται.

Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Λυκούργος Νάνης

"ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"
"Και διηγώντας τα να κλαις"!
  Από πού να αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει θρηνωδώντας την οσημέραι επιτεινόμενη ζόφωση του εκκλησιαστικού ορίζοντα όπως αυτή αποτυπώνεται εναργώς στη σχετική ειδησεογραφία;

Ωκοδόμησαν στιλπνάς περί το Μόναχον επαύλεις

Γράφει ο Φώτης Μιχαήλ, ιατρός

Ο μεγάλος αγωνιστής και ανεπανάληπτος γνώμονας του Γένους μας, ο στρατηγός Μακρυγιάννης, γράφει στα απομνημονεύματά του:
’Τους κατάτρεξαν οι Ευρωπαίοι τους δυστυχείς Έλληνες. Εις τις πρώτες χρονιές εφοδίαζαν τα κάστρα των Τούρκων, τους κατάτρεχαν και τους κατατρέχουν ολοένα, διά να μην υπάρξουν. Η Αγγλία τους θέλει να τους κάμει Άγγλους με την δικαιοσύνη την αγγλική, καθώς οι Μαλτέζοι ξυπόλυτους και νηστικούς, οι Γάλλοι Γάλλους, οι Ρούσοι Ρούσους, κι ο Μέτερνικ της Αούστριας Αουστριακούς –κι όποιος τους φάγει από τους τέσσερους’’

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

Ειρηνική συμπαράσταση στον διωκόμενο κληρικό π. Νικόλαο Μανώλη (Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 – 12μ.μ)

Ν.Φάρατζ: "Έλληνες αντισταθείτε και όλος ο ελεύθερος κόσμος θα σας χειροκροτήσει" (vid)Ο "ΠΥΡΙΝΟΣ" ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤHΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Ο Νάιτζελ Φάρατζ επέλεξε να βγάλει τα "κάστανα" από την "φωτιά" και να σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας και της κυβέρνησης Α.Τσίπρα, υπερασπιζόμενος τα αυτονόητα που η ΕΕ έχει ξεχάσει, την Ελευθερία και την Δημοκρατία.
"Εάν οι Έλληνες παραμείνουν σταθεροί στην στάση τους, τότε όλος ο υπόλοιπος ελεύθερος κόσμος θα τους χειροκροτήσει" δήλωσε ο Ν.Φάρατζ, δίνοντας το στίγμα του τι παίζεται αυτή την στιγμή και δεν είναι απλα΄το χρέος ενός κράτους αλλά η θεσμοθέτηση ενός "ολετήρα εθνών και λαών", που δεν θα μπορεί να αντιμετωπισθεί με εκλογές.

Ο Τσίπρας τινάζει την παγκόσμια μπάνκα στον αέρα


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Πολλές δεκαετίες στην Παγκόσμια σκακιέρα ίσχυε το “διαίρει και βασίλευε” της Δύσεως. Στην Ευρώπη, πάντα είχαν το πάνω χέρι οι ΗΠΑ με τους εντεταλμένους υποτακτικούς τους, του Ηνωμένου Βασιλείου. Ακολούθως, υποστήριξαν για τα δικά τους συμφέροντα τη δημιουργία της ΕΟΚ (Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας),

ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ....

Πολάκης Παύλος Βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ ομιλία στην Βουλη 10/02/15


ΕΠΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! «Να σερνόμαστε ή να είμαστε Ελληνες…!»


Αρθρο της…Ελβετικής εφημερίδας Sonntagszeitung, απευθυνόμενο πρός την Ελβετική κυβέρνηση…!
Tα λόγια περιττεύουν. Το μήνυμα ξεκάθαρο. Γράφουμε ιστορία.
Και ΣΗΜΕΡΑ στην πλατεία Συντάγματος! Αγώνας έως την έσχατη νίκη!Ἐπιστολή 8 λαϊκῶν πιστῶν πρός τήν Ἱερά Κοινότητα Ἁγίου Ὄρους

γιά τήν αἵρεση τοῦ Παπισμοῦ καί τήν παναίρεση τοῦ Οἰκουμενισμοῦ. 

 http://4.bp.blogspot.com/-rMjEcXGFcA8/UR0gdOh4cNI/AAAAAAAAri0/3WurtcHLAL0/s1600/papas+bened.jpeghttp://blogs.sch.gr/kantonopou/files/2009/10/oikoum1.jpg

Τό Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ ἔχουμε στά χέρια μας τό κείμενο πρόσφατης ἐπιστολῆς πού ἐστάλη στήν Ἱερά Κοινότητα Ἁγίου Ὄρους, τό ὁποῖο καί σᾶς δημοσιοποιοῦμε.
Τ 9η Φεβρουαρίου 2015

Πρός τούς Σεβαστούς Πατέρες
τς ερς Κοινότητος γίου ρους
ΚΑΡΥΕΣ
Τ.Κ. 63086
ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
Κοιν: στόν λεκτρονικό καί ντυπο Τύπο

Σεβαστοί Πατέρες κ τς ερς Κοινότητος γίου ρους ελογετε,

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Το μοιραίο λάθος...

 

Το μοιραίο λάθος...
 «Ας ζητήσουμε το θερμό χέρι του Θεού»
Του Αλεξάνδρου Σολζενίτσιν Νομπελίστα Ρώσου- συγγραφέα
«Η αξιοθρήνητα απελπιστική κατάσταση στην οποία βούλιαξε η σύγχρονη Δύση, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σ' αυτό το μοιραίο λάθος: Πίστεψε ότι η αμυντι­κή δύναμη του κόσμου βρίσκεται μόνο στα ατομικά ό­πλα, ενώ στην πραγματικότητα η υπεράσπιση της ειρή­νης βρίσκεται κυρίως σε μεγάλες καρδιές και σταθερούς ανθρώπους.

Νίκος Χειλαδάκης


«ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ» ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ;
Δυστυχώς παρά τις επανειλημμένες προτροπές του ποιμνίου να μην προχωρήσει η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης σε μια σύγχρονη «Ιερά Εξέταση», ένα καταδικασμένο παπικό τερατούργημα που στιγματιστείτε ιστορικά, ο Παναγιότατος Θεσσαλονίκης ή παρασυρόμενος από κακούς συμβούλους, ή διακατεχόμενος από ασυμβίβαστη με το λειτούργημα του εμπάθεια, προχωρεί στην τελική καταδίκη του ιερέα, Νικόλα Μανώλη μέχρι προ τίνος προϊστάμενο του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτη Ηλία, της ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Δημήτριος Νατσιός, Ουδείς μεθ’ ημών και πάντες με... θυμόν

 ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Οι Άγιοι Ιεράρχες μας, (ευτυχώς όχι όλοι), αντί να κυνηγούν τους αγωνιστές, θάπρεπε να μιλούν ακριβώς έτσι. Όπως ο "ΔΑΣΚΑΛΟΣ".. Τότε θα ήταν αλλιώτικος ο κόσμος..... 
«Αυτείνοι, οι Ευρωπαίγοι, είναι άνθρωποι χωρίς ηθική και πίστη και κρίμα στα φώτα τους, ότι ο άνθρωπος κάνει τα φώτα και όχι τα φώτα τον άνθρωπο».
Μακρυγιάννης
Εδώ και 20 χρόνια που γράφω-δημοσίευσα το πρώτο μου άρθρο σε τοπική εφημερίδα του Κιλκίς με τίτλο «οι φαυλότητα της πολιτικής και οι πολιτικοί της φαυλότητας»- δεν έκρυψα ποτέ την απέχθεια και την περιφρόνηση που νιώθω γιά τα καθάρματα τους Ευρωπαίγους, όλο αυτό το μνημονιακό σκυλολόι, τους δημίους του λαού μας.

Ένα αφιέρωμα στην ηρωϊκή δασκάλα Χαρά Νικοπούλου (φωτογραφίες & βίντεο)

της Στέλλας Μεϊμάρη
Όλοι θυμόμαστε τη Χαρά Νικοπούλου, όταν αρνήθηκε να λάβει την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας, Στάθη Κωνσταντινίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να πάρω την πλακέτα από έναν βουλευτή που έχει υπογράψει το ΦΕΚ 240 που παραχωρεί την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας».
H χριστιανή δασκάλα Χαρά Νικοπούλου εκδιώχθηκε και συκοφαντήθηκε όσο λίγοι. Στοχοποιήθηκε για τη δράση της από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, καθώς εξέθεσε στο φως πλήθος «περίεργων συνδιαλλαγών» του με ελληνικά πολιτικά κόμματα. Εκδιώχθηκε από το σπίτι της, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, ενώ ακόμα και σήμερα δέχεται απειλές για τη ζωή της. Όμως δεν το έβαλε κάτω…