ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Δείξε μου ποιός οφελείται να σου δείξω τον ένοχο...


Όταν οι συμπτώσεις παύουν να είναι... συμπτώσεις
  • Στις 21 Οκτωβρίου 2004 η Τουρκική Επιθεώρηση «Αϊντινλικ» είχε αποκαλύψει την ύπαρξη στρατοπέδου εκπαίδευσης ισλαμιστών τρομοκρατών στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, στην περιοχή της Γιάλοβας κοντά στο χωριό Τεσβικιέ.
  • Στις 26 Σεπτεμβρίου 2007 η Τουρκική Εφημερίδα «Σαμπάχ» δημοσίευσε άρθρο με το ίδιο θέμα.
  • Σε άρθρο της τουρκικής επιθεώρησης AKSYON υποστηρίζεται ότι ο αρχιτζιχαντιστής El Bagdadi εκπαιδεύτηκε ως κρατούμενος στις ΗΠΑ από την CIA, ενώ το ηγετικό στέλεχος των Τζιχαντιστών Ebu Ahmet εκπαιδεύτηκε ως υποτιθέμενος κρατούμενος προ δεκαετίας στο στρατόπεδο φυλακισμένων της Αλ Κάϊντα , Bukka, νότια της Ιρακινής πόλης Βασόρα.
  • Ο Αχμέτ Νταβούτογλου από το 1990 συγγράφει ως Ισλαμιστής Ιδεολόγος του οποίου το πανσλαμικό όραμα στηρίζεται στην δύναμη παρά στην ηθικολογία .
  • Ο ίδιος στις 4-6-2012 δηλώνει: «Το ΑΚΡ (κόμμα του Ερντογάν) ανέλαβε την αποστολή ενός νέου nizam-i alem και θα αναδείξει το ιερό έθνος μας σε μια παγκόσμια δύναμη».
  • Μέχρι να ξεσπάσει η σύγκρουση στην Συρία η Τουρκία εκπαίδευε και εξόπλιζε αντάρτες για την ανατροπή του Άσσαντ.
  • Στις 3-2-2014 η τουρκική Επιθεώρηση AKSYON (τεύχος 1000) αποκαλύπτει σχέδιο των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας για την εκπόρθηση και ισλαμοποίηση της Ευρώπης και της Ελλάδος. Το σχέδιο συνδέει με την παλαιότερη δήλωση Οζάλ πως για την κατάκτηση εκ νέου της Ελλάδας δεν χρειάζεται πόλεμος αλλά απλώς και βαθμιαία η μεθοδευμένη αποστολή «τριών-τεσσάρων εκατομμυρίων φανατικών μουσουλμάνων»…
  • Στην ίδια τουρκική Επιθεώρηση AKSYON υποστηρίζει ότι το στρατηγείο της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας JITEM που έχει την ευθύνη προώθησης μεταναστών/προσφύγων στα τουρκικά παράλια και της παράνομης διαπόρθμευσης στην Ελλάδα βρίσκεται στην πόλη του Αιδινίου ανατολικά της Σμύρνης..
  • Η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, έγινε λίγες ημέρες πριν την συνάντηση των G20 στην Αττάλια όπου η Τουρκία παρουσίασε τις απαιτήσεις της προκειμένου να συγκρατήσει το μεταναστευτικό/προσφυγικό κύμα στο έδαφός της.
Ανεξάρτητα αν μπορεί ή αν θέλει, η Τουρκία σίγουρα θα αποσπάσει από την Ευρώπη… περισσότερα και ευκολότερα…

Θυμάμαι την δήλωση του ΥΠ.Ε.Θ.Α. Καμένου, ότι η συγκυβέρνηση αναγκάστηκε να υπογράψει νέο μνημόνιο για να…αποφύγει το εγκλωβισμό στην χώρα εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών/ προσφύγων… που ήταν το βασικό σχέδιο του Γερμανού Σόϊμπλε, υποστηριχτή του Grexit…

Αλλά, πάλι, μπορεί όλα αυτά… να είναι συμπτώσεις ή ίσως υπερβολές…

Μειδιώ πικρόχολα, οργίζομαι και δακρύζω.

Ι. Δέμος
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ: http://kostasxan.blogspot.gr/2015/11/blog-post_688.html