ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015

Κομισάριος Μάαρτεν Φερβέι... ο νέος Όθων για το ψευτορωμαίικο προτεκτοράτο

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: "Δεν φοβάστε "κύριοι"... αν αυτός ο λαός "απεξαρτηθεί" από την ανάγκη της "δόσης του"... τι μπορεί να πάθετε....."
ΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;
 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Προφανώς όλοι θα έχετε πληροφορηθεί την είδηση που αποκάλυψε η εφημερίδα «ΑΓΟΡΑ» του περασμένου Σαββάτου και η οποία
δεν διαψεύστηκε. Σύμφωνα με την είδηση αυτή, στις 21 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την επόμενη των εκλογών, έρχεται στην Αθήνα ο Ολλανδός Κομισάριος Μάαρτεν Φερβέι, ως επικεφαλής της νέας Task Force, την οποία προφανώς αποδέχτηκε ο αριστερός κ. Τσίπρας και ο οποίος κομισάριος, θα έχει απευθείας πρόσβαση στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο νέος επικεφαλής της νέας Task Force, δεν θα έχει απλά συμβουλευτικό ρόλο, όπως αυτόν που είχε ο Ράϊχενμπαχ, αλλά θα είναι ο απόλυτος διατάκτης όλων των νόμων της Βουλής και των ενεργειών της ελληνικής κυβέρνησης. Τίποτα δεν θα γίνεται στο ελληνικό κράτος χωρίς τη δική του έγκριση.

Δηλαδή οι δανειστές και κυρίως οι Βαυαροί, εγκαθιστούν και πάλι στην Ελλάδα τον νέο ηγέτη του ελληνικού κράτους, όπως κάποτε εγκαθιστούσαν τον Όθωνα, τους Μάουρερ, Άρμασμπεργκ και Έϋντεκ και αργότερα τους Γλύκξμπουργκ. Κρίμα και ντροπή για όλους μας. Είμαστε απλά δούλοι για πάντα ραγιάδες και πρέπει να το ομολογήσουμε. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε άλλο πίσω από το δάκτυλό μας. Αυτή είναι η αλήθεια. Είμαστε οι σύγχρονοι νεόδουλοι.

 Όμως, επανερχόμαστε στο αρχικό μας ερώτημα. Αφού άλλος θα είναι ο πραγματικός αρμοστής του νέου προτεκτοράτου, τι τους θέλουμε όλους αυτούς τους πολιτικούς και μάλιστα να τους χρυσοπληρώνουμε από το αιματηρό υστέρημά μας; Ούτε τον ρόλο κοτζαμπάση (που έπαιζαν μέχρι τώρα) δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν πλέον, αφού ο «σουλτάνος» στέλνει τον δικό του κομισάριο αυτοπροσώπως.

 
ΥΓ. Παρατηρούμε τους πολιτικούς να ανταλλάσσουν θεατρικά μεταξύ τους, οξύτατους χαρακτηρισμούς και ύβρεις, αλλά για το θέμα αυτό ούτε κουβέντα. Και φυσικά κανένα παπαγαλάκι των ΜΜΕ δεν κάνει κάποια σχετική ερώτηση σε κανέναν πολιτικό.http://hassapis-peter.blogspot.gr/2015/09/blog-post_75.html 

 ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ: http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2015/09/blog-post_49.html#more