ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ

 ΕνΩΧ 31 Ἰουλίου 2015
Θεός ἀεὶ παρών!
Ἰησοῦς Χριστός ὁ Μέγας Ἀρχιερεύς τῆς Θρησκείας τῶν Εὐσεβῶν ἁπάντων τοῦ μέλλοντος αἰῶνος.
Ὁ οὐρανὸς καὶ ἡ γῆ παρελεύσονται, οἱ δὲ ἐμοὶ λόγοι οὐ μὴ παρελεύσονται. (Μαρκ.13:31)
Τρισήλιος ὁ Πατήρ, Δόξα τῷ Υἱῷ, Ἅγιε Ἀθάνατε, Ἐλέησον ἡμᾶς.

Λόγος Ἐν Ὧ Χριστός, ἡ Ἀλήθεια τοῦ Φωτός, Γνῶσις Δωρεάν καὶ Ἄτη Κυρίου.
Ὅταν δὲ ἔλθῃ ἐκεῖνος, τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας, ὁδηγήσει ὑμᾶς εἰς πᾶσαν τὴν ἀλήθειαν. (Ἰω. 16:13)
Ὁ γραμματεύς τοῦ Πατρός καὶ παραστάτης τοῦ Υἱοῦ, ὁ λαλῶν ἁπλῶς ἵνα πάντες νοήσωσιν, ἐν Πνεύματι Ἀληθείας.
Εἰ τὰ ἐπίγεια εἶπον ὑμῖν καὶ οὐ πιστεύετε, πῶς ἐὰν εἴπω ὑμῖν τὰ ἐπουράνια πιστεύσετε; (Ἰω.3:12)
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ

Πολλές φορές μια ομάδα παιδιών καταστρώνει σχέδια μεγαλεπήβολα, σχέδια ονειροπόλα, που περιλαμβάνουν πολέμους ή μάχες με δράκους και εξωγήινους, με συμμορίες και μαφιόζους, πάντοτε με αντιπάλους δυνατότερους, τους οποίους όμως πάντοτε καταφέρνουν και κατατροπώνουν. Αυτά τα όνειρα έρχονται να τα ενισχύσουν και πολλές ανάλογες ιστορίες μυθικών προσώπων, όπως του Δαβίδ με τον Γολιάθ, του Ηρακλή με την Λερναία Ύδρα, του Οδυσσέα με τον Κύκλωπα, κ.ά.


Όσα παρακολουθούμε στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος τους τελευταίους μήνες αποτελούν ιδιαίτερη περίπτωση στην νεώτερη παγκόσμια ιστορία, αλλά ταυτοχρόνως παρουσιάζουν και πολλές ομοιότητες με την παιδική νοοτροπία και τους μύθους αυτούς, αλλά και με ανάλογα γεγονότα της ευρωπαϊκής ιστορίας των τελευταίων τριών αιώνων.

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ο Σύριζα σαν κόμμα ανέκαθεν κάλυπτε ένα μικρό ποσοστό του ελληνικού λαού, κυμαινόμενος σε ποσοστό μεταξύ 3 και 5,5 τοις εκατό. Το ΚΚΕ εσωτερικού, που ήταν η μήτρα και κύριος ιδρυτικός φορέας του σημερινού Σύριζα συμπεριελάμβανε κατά κύριο λόγο διανοούμενους και θεωρητικούς αριστερούς της αστικής τάξης, αυτούς που οι άλλοι κομμουνιστές περιέγραφαν ως «κομμουνιστές του σαλονιού». Το γεγονός ότι πολλές και διαφορετικές (μέχρι και αντίθετες) τάσεις της Αριστεράς ενσωματώνονται μέσα στον Σύριζα, τον καθιστούσε ανέκαθεν εύκολο στην εισχώρηση πρακτόρων της μυστικής υπηρεσίας, και άρα ευάλωτο στις διαθέσεις της. Με το «πάτημα ενός κουμπιού» ο Σύριζα μπορεί την άλλη μέρα να αλλάξει πρόσωπο, να μεταλλαχτεί, ή να διαλυθεί. Ήταν (και εν μέρει εξακολουθεί να είναι) το ευκολότερα ελεγχόμενο από την μυστική υπηρεσία κόμμα της αριστεράς.

Ήταν εξ αρχής φορέας ουτοπικών και ιδεαλιστικών θεωριών, οι οποίες και δεν έπειθαν τους Έλληνες να τον ακολουθήσουν. Οι θεωρίες αυτές ΔΕΝ συνοδεύονταν από πράξη, εξαντλούνταν στα λόγια, και στο γεγονός αυτό συνέτεινε το ότι το κόμμα αυτό ουδέποτε εκλήθη να κυβερνήσει.
Εκλήθη να κυβερνήσει από τα άλλα αστικά κόμματα στις μνημονιακές περιόδους, μετά το 2011, διότι ήθελαν να τον κάνουν συνένοχο στο έγκλημα κατά του ελληνισμού. Τελικώς εκλήθη από τους Έλληνες να κυβερνήσει τον Ιανουάριο 2015, στις βουλευτικές εκλογές που ο λαός ελαχιστοποίησε τα ποσοστά όλων των κομμάτων που είχαν μέχρι τότε υπηρετήσει τα μνημόνια των δανειστών.
Οι κυριώτερες από τις θεωρίες που πρεσβεύει ο Σύριζα, επιγραφικά καταγράφονται ως «η Ευρώπη των Λαών», «η αυτοδιάθεση του ανθρώπου» και η «ελεύθερη μετανάστευση».
Η ουτοπικότητα των βασικών αυτών θεωριών και άρα η προκαλούμενη σύγχυση και αποπροσανατολισμός ενός μέρους του λαού, καθιστούσαν το κόμμα αυτό χρήσιμο για τη Νέα Τάξη.
Επιπλέον, ο ρομαντισμός και η παιδιάστικη αφέλεια των θεωριών του Σύριζα αντικατοπτρίζονται και στην μέχρι τώρα πράξη του, φάνηκαν κυρίως κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων, όπου νομίζοντας ότι η απέναντι πλευρά αποτελείται από αγαθούς και καλοπροαίρετους –σαν κι αυτόν– συνομιλητές, εδήλωνε προς τον ελληνικό λαό ότι είναι δυνατόν να καταλήξουν σε θετικό υπέρ των Ελλήνων αποτέλεσμα, ότι «θα παίζουμε τον ζουρνά και οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλι» και άλλες τέτοιες παιδιάστικες φαιδρότητες.
Η παιδιάστικη προδιάθεση ενετάθη από την ενδυματολογική πρόταση, που παρουσίασαν τα στελέχη του, η οποία είχε εντόνως τα χαρακτηριστικά της επαναστατημένης εφηβείας.

Η ΕΥΡΩΠΗ «ΤΩΝ ΛΑΩΝ»

«Η Ενωμένη Ευρώπη είναι σήμερα αδύνατον να υπάρξει και, αν υπάρξει, θα είναι βαθύτατα αντιδραστική» (Λένιν). Επειδή οι θεωρητικοί του Σύριζα ευθύς εξ αρχής αποδοκίμαζαν την πρακτική και συνεπώς(;) και τις θεωρίες του Λένιν, ουδέποτε το έμαθαν αυτό.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Ενωμένη Ευρώπη είναι αποτέλεσμα αποφάσεων που ελήφθησαν από τις βασικώτερες ευρωπαϊκές Στοές, της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας, με την συναίνεση –για να μη πούμε: με την καθοδήγηση– της σιωνιστικής στοάς των ΗΠΑ. Στον βαθμό που κάποιος μπορεί να πιστέψει ότι οι Στοές αυτές ενδιαφέρονται για τα λαϊκά συμφέροντα, στον ίδιο βαθμό μπορεί επίσης να πιστέψει ότι οι Λαοί είναι αυτοί που μπορούν να έχουν τον πρώτο λόγο στην Ενωμένη Ευρώπη. Εάν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι την Ευρώπη την έφτιαξαν τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα των χωρών αυτών, δεν μπορείς επίσης να αντιληφθείς ότι η Ε.Ε. υπάρχει για να υπηρετεί τα συμφέροντα των αστικών τάξεων κυρίως των χωρών αυτών, και βεβαίως, εάν ποτέ έβλεπαν ότι η Ένωση αυτή δεν τους εξυπηρετεί, θα την διέλυαν αμέσως.
Η πίστη στην «Ευρώπη των Λαών» που διακατέχει ως εμμονή τον Σύριζα, εκπηγάζει από πολλές πτυχές και παρουσιάζει παρενέργειες, που αξίζει να λάβει κανείς υπόψη του, αν θέλει να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της υπευθυνότητας της πολιτικής του.

  Αγνοεί το γεγονός ότι η Ενωμένη Ευρώπη προωθήθηκε σαν ιδέα και εφαρμόστηκε από τις κυρίαρχες Στοές των μεγάλων δυτικών κρατών (Αγγλία–Γαλλία–Γερμανία–ΗΠΑ)
  Αθωώνει τις κυρίαρχες Στοές και αποπροσανατολίζει δίνοντας υπόσχεση στον λαό ότι δήθεν μπορεί να καταφέρει να μετατρέψει την Ευρώπη από αντιλαϊκή ένωση (συνεργασία των μεγαλοαστικών τάξεων) σε φιλολαϊκή, αγνοώντας ακόμη και την πλούσια εμπειρία αποτυχίας αναλόγων (και σοβαροτέρων) προσπαθειών, όπως οι μεγάλες επαναστάσεις του 19ου αιώνα.
  Παραβλέπει απολύτως τις γεωπολιτικές και στρατιωτικές ισορροπίες, οι οποίες ισχύουν στην Ευρώπη και παγκοσμίως, μετά τον Β΄Π.Π. και την έκτοτε σιωνιστική καθυπόταξη της Γερμανίας, παρέχοντας κρυψώνα και άλλοθι στον ρόλο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Η «αυτοδιάθεση του ανθρώπου»

Αυτή η γενικώς σωστή αρχή, η οποία στην υποθετική περίπτωση χρηστής διοίκησης θα μπορούσε πράγματι να υπηρετεί την ελευθερία της έκφρασης, την ανάπτυξη των εργασιακών δικαιωμάτων και την προστασία των μειονοτήτων, έχει τελικώς καταλήξει μέσω του συστήματος των «Μη κυβερνητικών οργανώσεων» και των διαφόρων «ανεξαρτήτων αρχών» να προστατεύει και να προωθεί συγκεκριμένους στόχους της Νέας Τάξης της Παγκοσμιοποίησης:  Υποστήριξη και ενίσχυση του κινήματος των ομοφυλοφίλων, δηλαδή αντιπαράθεση με τις επιταγές της Φύσης, δηλαδή βλάβη της ψυχικής υγείας των ανθρώπων, δηλαδή βλάβη της ψυχικής υγείας της κοινωνίας, δηλαδή βόμβα στην κοινωνική ανάπτυξη και συνοχή.
  Απελευθέρωση της χρήσης ναρκωτικών, δηλαδή μεγέθυνση της αγοράς των ναρκωτικών, δηλαδή επιτεινόμενη βλάβη της νεολαίας και περαιτέρω ενίσχυση των εμπόρων ναρκωτικών, ασχέτως της εκάστοτε χρησιμοποιούμενης φρασεολογίας.
  «Ελεύθερη επιλογή» θρησκείας και θρησκευτικής συμπεριφοράς, και χτίσιμο τζαμιού στο κέντρο της Αθήνας, επιδιώξεις που συνάδουν απολύτως με το χτύπημα της θρησκείας και της Ιστορίας των Ελλήνων, χτύπημα που ρητώς αναφέρεται στο δόγμα Κίσινγκερ.Η «ελεύθερη μετανάστευση»

Οι παιδιάστικες θεωρίες περί ελευθερίας του ατόμου και ελεύθερης μετακίνησης πληθυσμών, διαρκώς τροφοδοτούμενες από την μυστική υπηρεσία, επιμελώς αποκρύπτουν από τον λαό το γεγονός ότι ποσοστό άνω του 90% των μετακινουμένων προς τις χώρες της Ευρώπης, φυλακίζονται στην Ελλάδα. Ομοίως αποκρύπτουν το γεγονός ότι το δίκτυο των μετακινητών ελέγχεται απολύτως από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες και αποφασίζουν την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούν οι μεταναστευτικές ορδές, και τον τόπο προορισμού των. Σχετικά με το σχέδιο αυτό, το οποίο εφαρμόζεται με βάση την συμφωνία που υπέγραψαν οι Σημίτης–Πάγκαλος (Δουβλίνο–2), σας είχα αναφέρει στην «Ιστορία της Νεώτερης Ελλάδος, Μέρος Β΄»:

Οἱ στόχοι ποὺ ἐπιδιώκονται μὲ τὴν ἐκτεταμμένη αὐτή εἰσβολή καὶ φυλάκιση τῶν ἐξαθλιωμένων μουσουλμάνων, εἶναι γνωστοί καὶ ἐπιστημονικά μελετημένοι, πραγματικά τραγικοί γιὰ τὴν Ἑλλάδα, καὶ εἶναι ἀκριβῶς αὐτοί:


  Δημιουργεῖται ὁ πλέον ἀποτελεσματικὸς ἀπεργοσπαστικὸς μηχανισμός,
  Πτώση τῶν μισθῶν καὶ ἡμερομισθίων στὴν χώρα,
  Μεγάλη αὔξηση τῆς ἀνεργίας,
  Μεγάλη αὔξηση τῆς ἐγκληματικότητας,
  Εἰσαγωγή νέων ἀσθενειῶν καὶ ἐπανάκαμψη ἀσθενειῶν ποὺ εἶχαν ἐκλείψει ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα ἐδῶ καὶ πολλὲς δεκαετίες,
  Κακοποίηση (βιασμός) τοῦ ἀστικοῦ περιβάλλοντος (παραγκοποίηση τῶν πόλεων),
  Πτώση τῆς ἀξίας τῆς μικρῆς ἰδιοκτησίας (ὄχι τῆς μεγάλης) καὶ συνεπακόλουθη δυνατότητα δημιουργίας μεγαλύτερης περιουσίας ἀπὸ τοὺς πλουσιώτερους,
  Ἀλλοίωση τῆς δημογραφικῆς σύνθεσης,
  Διάλυση τῆς κοινωνικῆς συνοχῆς,
  Ἀνασφάλεια καὶ γενικὴ πτώση τοῦ βιωτικοῦ ἐπιπέδου τοῦ λαοῦ,
  Μετανάστευση τῶν ἀξιωτέρων νέων Ἑλλήνων στὸ ἐξωτερικό γιὰ καλύτερες συνθῆκες ἐργασίας ἀλλὰ καὶ ἀξιοπρεποῦς διαβίωσης,
  Δυνατότητα ἀναφλέξεως ἐσωτερικοῦ («ἐμφυλίου») πολέμου ἀνὰ πᾶσα στιγμή ἀπὸ τὴν μυστικὴ ὑπηρεσία ποὺ ἐλέγχει ἀπολύτως τὶς ὀργανώσεις τῶν λαθρομεταναστῶν,
  Ὤθηση τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ πρὸς τὴν ἀκροδεξιά καὶ πρὸς νοοτροπίες καὶ καταστάσεις ξένες μὲχρι σήμερα (ἀφιλοξενία, ἀδιαφορία γιὰ τὸν πλησίον, ἄστεγοι, ἐξαθλίωση) καὶ
  «Ἑνὸς κακοῦ μύρια ἕπονται», μιὰ χώρα ποὺ τὴν ἔχεις φτάσει σὲ αὐτὸ τὸ σημεῖο, μπορεῖς νὰ τὴν κάνεις ὅ,τι θέλεις, μέχρι καὶ νὰ τὴν ἐξαφανίσεις.

Παυλόπουλος, ὑπ.ἐσ. Ν.Δ.: «Εὐχαριστοῦμε τοὺς οἰκονομικοὺς (λαθρο)μετανάστες ποὺ ἐπέλεξαν γιὰ προορισμό τους τὴν Ἑλλάδα»!
Ἀπὸ ἀνθρωπιστικὴ ἄποψη, ὀφείλεται νὰ καταβληθῇ προσπάθεια γιὰ τὸν ἀπεγκλωβισμό καὶ τὴν ἀπελευθέρωση ὅλων αὐτῶν τῶν μεταναστευτικῶν ὀρδῶν, οὕτως ὥστε νὰ τοὺς δοθῇ ἡ δυνατότητα νὰ πᾶνε ἐκεῖ ποὺ θέλουν, στὸν ἀρχικὸ προορισμό ποὺ εἶχαν ὅταν ἔφυγαν ἀπὸ τὴ χώρα τους.

Τὸ σύνθημα ὅλων τῶν Ἑλλήνων, σὲ πεῖσμα αὐτῆς τῆς ἐλεεινῆς πρακτικῆς τῶν φίλων καὶ συμμάχων Μεγάλων Δημοκρατῶν τῆς Εὐρώπης καὶ τῶν ΗΠΑ, εἶναι: «Λευτεριά στοὺς μετανάστες!»

Η μεγαλύτερη υπηρεσία που προσφέρει η θεωρία της Ελεύθερης μετανάστευσης στην Νέα Τάξη είναι ότι αποπροσανατολίζει τον λαό από τις εστίες και τις αιτίες δημιουργίας της μαζικής μετανάστευσης και τον προσανατολίζει μόνο στην αντιμετώπιση των συνεπειών, ουσιαστικά ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΣ, δίνοντας άσυλο σε όσους ληστεύουν, βομβαρδίζουν και καταδυναστεύουν τα πτωχότερα κράτη.
Η Επανάσταση των Εφήβων

Οι συνηθισμένοι άνθρωποι κατά την διάρκεια της εφηβείας τους επαναστατούν εναντίον ηθών, συνηθειών και θεσμών του κατεστημένου. Η επανάσταση αυτή περιλαμβάνει απαραιτήτως κάποιον ανατρεπτικό λόγο, και σχεδόν πάντα μια νέα ενδυματολογική άποψη, νέες προτάσεις και ιδέες πάνω στο ντύσιμο. Τον τελευταίο αιώνα η εφηβική επανάσταση στρέφεται κυρίως κατά της γραβάτας, και περιλαμβάνει και διάφορες αλλαγές με βάση κάποια νέα μόδα. Ο λόγος που σχεδόν πάντα ο πρώτος στόχος στις επαναστάσεις αυτές είναι η γραβάτα είναι ότι το συγκεκριμένο αξεσουάρ έχει ταυτιστεί με τον καθωσπρεπισμό και την διοίκηση, δηλαδή με το κατεστημένο και την αντεπανάσταση.

Επειδή το ένδυμα και η εξωτερική εμφάνιση αποτελούν μια μορφή επικοινωνίας με το περιβάλλον, οι έφηβοι δίνουν με τις ενδυματολογικές αυτές προτάσεις τους το μήνυμα της ασυμβατότητάς τους με την καθεστηκυία τάξη, ενώ σε πολιτικό και κομματικό επίπεδο μπορούν με το ντύσιμό τους να δηλώνουν το κόμμα, παράταξη, ιδεολογία, όπου εντάσσονται.
Στην νεώτερη πολιτική σκηνή της Ελλάδος αυτήν την ενδυματολογική επανάσταση εφηβικού θυμικού και ιδιοσυγκρασίας, την είδαμε πρώτη φορά το 1981 από το Πασόκ στο εσωτερικό πεδίο (κατάργηση γραβάτας, ζιβάγκο, κασκόλ) και τώρα ξανά από τα παιδιά του Σύριζα σε πανευρωπαϊκό πεδίο (κατάργηση γραβάτας, ανοικτό πουκάμισο, αμπέχονο).
Όταν μια επανάσταση σηματοδοτείται κυρίαρχα από αλλαγές στο ντύσιμο και στην εξωτερική εμφάνιση, ανακύπτει το ερώτημα μήπως εξαντλείται η επαναστατικότητα σε αυτά, και δημιουργείται αμέσως η υπόνοια των «επαναστατημένων νειάτων», δηλαδή της επανάστασης χάριν της επανάστασης, δηλαδή μιας επανάστασης, η οποία προϊούσης της ηλικίας είναι καταδικασμένη να ακολουθήσει τον δρόμο του συμβιβασμού και του κατεστημένου, όπως έχει γίνει με εκατομμύρια άλλες ανάλογες «επαναστάσεις».
Ιδρύεται το κόμμα «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Το κόμμα των ΑΝΕΛ δημιουργήθηκε αρχικά από την αποχώρηση/διάσπαση του Καμμένου και άλλων βουλευτών από το συστημικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Οι πλείστοι των βουλευτών του και ο διοικητικός του μηχανισμός ανήκε στο σύστημα, αρχικά υπηρετούσε το σύστημα, παρά τις αντινεοταξικές λεκτικές διακηρύξεις. Το γεγονός αυτό ενισχύει την άποψη ότι οι ΑΝΕΛ δημιουργήθηκαν και αρχικά λειτούργησαν με την στήριξη και την συμμετοχή της μυστικής υπηρεσίας. Οι σχεδιασμοί αυτοί όμως άλλαξαν μετά τον διενεργηθέντα ανασχεδιασμό του Πολιτικού Σκηνικού και κυρίως μετά την υπόθεση Χαϊκάλη.


Ο ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ

Η μυστική υπηρεσία ενυπάρχει και δρα μέσα σε όλα τα πολιτικά κόμματα και οργανώσεις, σε άλλα περισσότερο και σε άλλα λιγότερο, άλλα τα ελέγχει απολύτως (όταν ο αρχηγός είναι μέλος της) και άλλα εν μέρει («προς ενημέρωση και επηρεασμό»).

Στον Σύριζα υπήρχαν προ Παπαδήμου, πολλοί περισσότεροι έμπιστοι της υπηρεσίας, όπως και στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, όπως και στους ΑΝΕΛ στην αρχική τους περίοδο.
Με τον ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ του πολιτικού σκηνικού που αποφασίστηκε και εφαρμόστηκε κατά την περίοδο Παπαδήμου, προέκυψαν αλλαγές στα πολιτικά κόμματα με κύριο χαρακτηριστικό την ενίσχυση κάποιων κομμάτων και την αποδυνάμωση άλλων.
Οι κινήσεις που έγιναν σύμφωνα με τον ανασχεδιασμό αυτόν, απέβλεπαν ουσιαστικά στην ενίσχυση του μνημονιακού μπλοκ, και ήσαν:

  Η διάλυση του κόμματος του Καρατζαφέρη και η μεταφορά των ελεγχομένων βουλευτών από το ΛΑΟΣ στην Νέα Δημοκρατία.
  Η απόσυρση των ελεγχομένων βουλευτών από τον Σύριζα και η δημιουργία της ΔΗΜΑΡ.
  Η απόσυρση των ελεγχομένων βουλευτών από τους ΑΝΕΛ ενισχύοντας κυρίως τη ΝΔ.


Λάβετε υπόψη σας τα εξής:

Το καθεστώς Παπαδήμου, δηλαδή η κυβέρνηση «τεχνοκρατών» (=λογιστών και νομικών), είναι το ιδανικό που επιδιώκει το σύστημα της Νέας Τάξης, είναι αυτό που θα επιβληθεί στο προσεχές μέλλον, και θα αποτελέσει αυτό που έχει από πολλές πλευρές προφητευθεί ως «Χούντα του Αντιχρίστου».
Η κυβέρνηση Παπαδήμου αποτέλεσε μια πρώτη δοκιμή, μια «πρόβα τζενεράλε» του καθεστώτος που θα εγκαθιδρυθεί παγκοσμίως με πρώτο πειραματόζωο την Ελλάδα του Ψευτορωμαίϊκου, και αποσύρθηκε για περαιτέρω «βελτιώσεις»–διορθώσεις πριν την οριστική επιβολή του.
Το πείραμα Παπαδήμου έδειξε ότι πρέπει να δουλευτούν παραπέρα διάφορες παράμετροι, όπως για παράδειγμα η απαξίωση ΟΛΟΥ του πολιτικού προσωπικού. Είχε ήδη απαξιωθεί το προσωπικό που είχε υπηρετήσει τα μνημόνια, έπρεπε να απαξιωθεί και το υπόλοιπο που εκφραζόταν αντιμνημονιακά.
Έπρεπε να απαξιωθεί κυρίως η Αριστερά καθώς και όλοι οι υπόλοιποι που έφεραν αντιρρήσεις «εκ του ασφαλούς», χωρίς να έχουν κυβερνήσει, δηλαδή χωρίς να έχουν υποστεί την κυβερνητική φθορά. Για τον λόγο αυτό κατά την περίοδο Παπαδήμου, όταν αποφασίστηκε η απόσυρση της «κυβέρνησης τεχνοκρατών» και η επαναφορά της «κυβέρνησης πολιτικών», κρίθηκε αυτός ο πολιτικός ανασχεδιασμός απαραίτητος.
Κύριος –αν όχι μοναδικός– σκοπός της Νέας Τάξης, που επιδιώκεται με την επανεγκαθίδρυση κυβέρνησης πολιτικών (Σύριζα–ΑΝΕΛ), είναι η πλήρης απαξίωση όλου του πολιτικού προσωπικού, και ειδικώτερα της Αριστεράς, που θεωρείται σοβαρότερος αντίπαλος.
Εν συντομία: «Σαμαράς»

Ο Ξεσαμάρωτος Γάιδαρος (χάριν συντομίας: «Σαμαράς»), πονηρός ων, κάτι είχε καταλάβει για την επερχόμενη απαξίωση όλου του πολιτικού προσωπικού, και για τον λόγο αυτό παρουσιαζόταν μέχρι και την περίοδο Παπαδήμου, ως κάθετα αντιμνημονιακός μάγκας («Εγώ θα τα σκίσω τα μνημόνια!»). Μόλις ορίστηκε πρωθυπουργός, με μια βιρτουόζικη τούμπα («Ουδείς αναμάρτητος!») ζήτησε συγγνώμη από τους Ευρωπαίους εταίρους και δανειστές και βάλθηκε να λέει το ένα ψέμμα πάνω στο άλλο κοροϊδεύοντας συνεχώς τον λαό και προσπαθώντας να εφαρμόσει το εκ των προτέρων γνωστό για την αποτυχία του υφεσιακό πρόγραμμα που επέβαλλαν οι δανειστές, που προφανή κυρίαρχο στόχο είχε και έχει την πλήρη αποδυνάμωση και καταλήστευση της Ελλάδας.

Το μόνιμο ψέμμα που έλεγαν οι εφαρμοστές των μνημονίων ήταν το «Του χρόνου βγαίνουμε στις αγορές/βγαίνουμε από το μνημόνιο»:

  Το 2010 ο Παπακωνσταντίνου είπε «το 2011 βγαίνουμε στις αγορές».
  Το 2011 ο Παπαδήμος είπε «το 2012 βγαίνουμε από το μνημόνιο».
  Το 2012 ο Βενιζέλος είπε «το 2013 βγαίνουμε στις αγορές».
  Το 2013 ο Στουρνάρας είπε «το 2014 βγαίνουμε στις αγορές».
  Το 2014 ο χάριν συντομίας «Σαμαράς» είπε «το 2015 βγαίνουμε από το μνημόνιο».


Τώρα, το 2015, ο εν συντομία «Σαμαράς», ο ΤρελΆδωνις και οι ομόσταυλοί τους, συνεχίζουν να λένε το ίδιο ψέμμα, δηλαδή ότι «Τώρα, το 2015, αν δεν είχαμε χάσει τις εκλογές, θα είχαμε βγει από το μνημόνιο!» Αυτή η αναίσχυντη ψευδολογία επιπέδου Γκέμπελς, χαρακτήρισε απολύτως τον λόγο των κυβερνήσεων της πασοκονεοδημοκρατίας τα τελευταία 5 χρόνια, και συνεχίζει να χαρακτηρίζει τον λόγο τους και τώρα που είναι στην αντιπολίτευση.

Μετά τις εκλογές του 2015 και την ανάδειξη της κυβέρνησης Σύριζα–ΑΝΕΛ, ο χάριν συντομίας «Σαμαράς» επεδόθη σε μιαν αλαζονική επίδειξη της ολοκληρωτικής γαϊδουριάς του:

  Πρώτον μη πραγματοποιώντας την τελετή παραδόσεως της πρωθυπουργίας, όπως ανελλιπώς είχε γίνει από ΟΛΟΥΣ τους πρώην πρωθυπουργούς κατά τα 40 μεταχουντικά χρόνια.
  Δεύτερον πηγαίνοντας στους ομοϊδεάτες του στην Ευρώπη (το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ναι, αυτό που στο ευρωκοινοβούλιο προεδρεύεται από τον διαβόητο ανθέλληνα Βέμπερ) και υπονομεύοντας την εθνική διαπραγμάτευση και τον Τσίπρα. Μνημειώδης θα μείνει ανακοίνωση του ΕΛΚ (συνταχθείσα ή έστω υπαγορευμένη προφανώς από τον εν συντομία ακατονόμαστο) με την οποία καλείται «ο Τσίπρας να συνεχίσει το έργο του κυρίου Σαμαρά αμέσως» (sic)
  Τρίτον μη παραιτούμενος από την ηγεσία της ΝΔ, σε αντίθεση με ΟΛΟΥΣ τους προκατόχους του όταν έχαναν την πρωθυπουργία. Ο χάριν συντομίας «Σαμαράς» απεσύρθη μόνον όταν ο λαός στο δημοψήφισμα απέδωσε στο σύνολο της τρόικας εσωτερικού ένα ποσοστό μικρότερο του 39%.

Την δεύτερη μέρα του Πάσχα, ο εν συντομία «Σαμαράς» βγήκε στις κάμερες και δήλωσε ότι «μέσα σε τρεις μήνες ο Σύριζα έχει γκρεμίσει ό,τι χτίζαμε εμείς μέσα σε τρία χρόνια». ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ο πρώην πρόεδρος της Ε.Επιτροπής Μπαρόζο δήλωνε ότι «η Ε.Ε. σήμερα μπορεί ευκολότερα να ξεπεράσει την ελληνική κρίση, δεδομένου ότι δεν είναι το ίδιο ευάλωτη όπως ήταν το 2012».
Τι μας ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ άθελά του δηλαδή ο Ευρωπαίος πρώην επίτροπος;
Ότι όταν ο χάριν συντομίας «Σαμαράς» δήθεν «διαπραγματευόταν» με τους ευρωπαίους, η Ε.Ε. ήταν ευάλωτη, γεγονός που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον της (και υπέρ της Ελλάδας) από τον δήθεν διαπραγματευτή «ακατονόμαστο», ο οποίος όμως ούτε που διενοήθη να κάνει κάτι τέτοιο.
Η υπόθεση Χαϊκάλη

Η μυστική υπηρεσία τοποθετεί πράκτορες μέσα σε όλα τα κόμματα και τις οργανώσεις, αλλού ευκολότερα και εμφανέστερα, αλλού κρυφίως και δυσκολότερα, εξαρτάται από τον βαθμό που ελέγχεται το συγκεκριμένο κόμμα. Εάν για παράδειγμα ο αρχηγός είναι δικός τους, ένα απλό τηλεφώνημα είναι αρκετό για την τοποθέτηση κάποιου πράκτορα. Εάν όμως δεν είναι, τότε πρέπει να πάνε μέσω άλλων διαθεσίμων οδών, πχ μιας εταιρείας προσλήψεων προσωπικού, ή μιας εταιρείας δημοσκοπήσεων κλπ. Οι πράκτορες αυτοί έχουν συγκεκριμένα καθήκοντα, κάποιοι από αυτούς αναλαμβάνουν το «καθήκον» να δημιουργούν διαφθορά (corruption maker ή corruption hitman, ελληνιστί διαφθορέας). Οι διαφθορείς παρουσιάζονται ως επιχειρηματίες ή εμπειρογνώμονες και προσπαθούν να κάνουν τα στελέχη του κόμματος, κυρίως τους βουλευτές, συμμέτοχους σε υποθέσεις ελέγξιμες ή βρόμικες, έτσι ώστε να τους «κρατάνε στο χέρι» και ανά πάσα στιγμή να μπορούν να τους αχρηστεύσουν, εάν αυτοί πάνε κόντρα στις επιθυμίες της μυστικής υπηρεσίας και στις διαταγές.

Οι επαγγελματίες πολιτικοί υφίστανται τον έλεγχο αυτό ήδη από τον καιρό της υποψηφιότητάς των για βουλευτές. Έτσι, όταν γίνονται βουλευτές, είναι ήδη προεγκεκριμένοι και ήδη δεμένοι χειροπόδαρα και έρμαια των διαθέσεων των πραγματικών κυβερνητών.
Ο συγκεκριμένος πράκτωρ Αποστολόπουλος, κατ’ επίφαση επιχειρηματίας, είχε εμφυτευθεί πρώτα στο ΠΑΣΟΚ, μετά στη ΝΔ και τέλος στους ΑΝΕΛ. Ο Χαϊκάλης έχοντας ενσκήψει στην πολιτική από το θέατρο ως μετεωρίτης, δεν είχε προλάβει να ελεγχθεί και να αποκτήσει «ποινικό μητρώο», γεγονός που ο πράκτορας ανέλαβε να δημιουργήσει, προτείνοντάς του να συμμετέχει σε υποθέσεις τοκογλυφίας, δωροληψίας και αποστασίας. Όταν ο Χαϊκάλης και ο Καμμένος κατήγγειλαν την περίπτωση στην Αστυνομία, ο πράκτορας ειδοποιήθηκε και δεν πήγε στο ραντεβού.
Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Αστυνομία και όλη η Δημόσια Διοίκηση και κυρίως τα ένοπλα σώματα είναι διάσπαρτα από πράκτορες του «βαθέος κράτους» ή «παρακράτους» ή «μυστικής υπηρεσίας».
Η διάθεση των Καμμένου–Χαϊκάλη να καταγγείλουν τον πράκτορα, πιστοποιεί την πρόθεση των ΑΝΕΛ να απαλλαγούν από τον εναγκαλισμό της μυστικής υπηρεσίας και της Νέας Τάξης.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ

Η Κυβέρνηση Σύριζα–ΑΝΕΛ προέκυψε από το πουθενά, δηλαδή από μια καλή διαπροσωπική σχέση που έχουν ο Τσίπρας με τον Καμμένο.

Όταν κάτι προκύπτει από το πουθενά, ας γνωρίζετε ότι προέρχεται είτε από την μυστική υπηρεσία, είτε από τον Θεό. Οι περιπτώσεις να οφείλεται σε απλή σύμπτωση, είναι εξαιρετικώς σπάνιες.

  Η Κυβέρνηση Σύριζα είναι αυτή που μέχρι πριν τις εκλογές εξενεύριζε μέχρι ύβρεως όλους τους μνημονιακούς συντελεστές, εσωτερικούς και εξωτερικούς.
  Η συγκυβέρνηση ΑΝΕΛ είναι αυτή που μετά τις εκλογές εκνευρίζει μέχρι ύβρεως όλους τους μνημονιακούς συντελεστές, εσωτερικούς και εξωτερικούς.


Σας είχα πει ότι ο θεωρούμενος κύριος εχθρός τους ήταν η πτέρυγα Λαφαζάνη στον Σύριζα, από την οποία θα φρόντιζαν να απαλλαγούν μετά τις εκλογές με όποιον τρόπο έκριναν συμφερότερο, ένα πράγμα που ήδη το βλέπουμε να δρομολογείται, με το πρόσχημα ότι δεν μπορείς να καταψηφίζεις το μνημόνιο και να υπερψηφίζεις την κυβέρνηση που εφαρμόζει το μνημόνιο.

Οι ΑΝΕΛ όμως με το μίσος που έχουν προκαλέσει σε όλες τις μνημονιακές δυνάμεις και την συκοφαντία η οποία τους απευθύνεται, αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη για τον λαό μας. Με μπροστάρη την τρόικα εσωτερικού, οι νεοταξίτες συκοφαντούν διαρκώς σαν ακροδεξιό τον Καμμένο, τον αποκαλούν εθνικιστή γιατί έρριξε στεφάνι στη μνήμη των πιλότων στα Ίμια(!), τον κατακρίνουν ως ακροδεξιό επειδή κατέθεσε στεφάνι στο μνήμα της κυράς της Ρω(!), λένε ότι είναι επικίνδυνος να βγάλει τα τανκς στους δρόμους όταν αυτός δηλώνει ότι «ο Στρατός εγγυάται τα σύνορά μας και την εσωτερική μας ασφάλεια»(!), και δεν λένε κουβέντα –εξαφανίζονται– όταν ο Καμμένος παρασημοφορεί τον λιμενικό που έσωσε από πνιγμό τους λαθρομετανάστες.
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ, ασχέτως «δεξιών» και «αριστερών» καταβολών, ασχέτως επιμέρους διαφωνιών, ασχέτως ιδεοληψιών. Η «ιδεολογία» της Νέας Τάξης είναι η διάλυση των Εθνών και η απόλυτη υποταγή, ομογενοποίηση, ρομποτοποίηση του ανθρώπου. Όσοι δεν συμφωνούν με την «ιδεολογία» αυτή, πρέπει να συστρατευτούν χωρίς καθυστέρηση και χωρίς προσκόμματα.
Και όλοι οι αντινεοταξίτες οφείλουν να απαλλαγούν από ενδοιασμούς και στερεότυπα του παρελθόντος, να προσαρμόζονται γρήγορα στις νέες συνθήκες, και να λειτουργούν χρησιμοποιώντας εναντίον της Νέας Τάξης τα μέσα, τους τρόπους και τις πονηρές μεθόδους των Νεοταξιτών.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑΙΨΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ σε πολιτικό επίπεδο. Και οι Έλληνες έχουμε τα διαφορετικά μεν αλλά φωτεινά παραδείγματα αφενός του παππού μας Οδυσσέα, αφετέρου της Αγίας Μαρίνας. Βασικά προαπαιτούμενα της πανουργίας είναι να μη κολλάς σε στερεότυπα και ιδεοληψίες (με τα οποία διευθύνουν την σκέψη σου και τις αποφάσεις σου, π.χ. δεξιός–αριστερός, «άλλο έθνος και άλλο λαός», ο «ελεύθερος» δυτικός κόσμος, οι «μεγάλοι Εθνάρχες» Βενιζέλος–Καραμανλής και πάμπολλα άλλα), και βεβαίως να μπορείς να αποκρούεις την μελετημένα αυξανόμενη προπαγάνδα με την οποία καθημερινώς σε στοχεύουν.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΑΛΗΘΕΙΑ»;

Ας μη λησμονούμε ποτέ τις ακόλουθες ΒΑΣΙΚΕΣ αρχές της σύγχρονης πολιτικής πραγματικότητας:


  Αλήθεια είναι το Αντίθετο από αυτό που λέει η Τηλεόραση.
  Μνημονιακές και Νεοταξικές δυνάμεις είναι ένα και το αυτό.
  Ό,τι προτείνουν οι νεοταξίτες υπηρετεί το «πολιτικώς ορθόν», δηλαδή την πολιτική που επιβάλλεται από την Νέα Τάξη, τους τραπεζίτες, τον αντίχριστο.
  Το βασικώτερο εργαλείο της προπαγάνδας της Νέας Τάξης είναι η Τηλεόραση, γι’ αυτό οι άνθρωποι στους οποίους δίνονται οι άδειες τηλεοπτικών καναλιών, είναι απολύτως επιλεγμένοι.
  Όποιον παρουσιάζουν οι νεοταξίτες σαν σωστό και σπουδαίο ή σαν μεγάλο πατριώτη, ηγέτη και εθνάρχη, είναι δικός τους και απατεώνας, δηλαδή ένας εθελόδουλος εθνοπροδότης.
  Όποιον παρουσιάζουν οι νεοταξίτες σαν κακό ή ανόητο ή προδότη, είναι κατά πάσα πιθανότητα ΑΓΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΩΣΤΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

Με βάση τις παραπάνω ΑΔΗΡΙΤΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, συνάγουμε το συμπέρασμα ότι οι Βαρουφάκης, Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου, Καμμένος, αποτελούν βασικούς πυλώνες του αντινεοταξισμού στην σημερινή κυβέρνηση του Ψευτορωμαίικου.
Η επίθεση Λάσπης κατά όλων αυτών, την οποία εξαπέλυσαν οι μνημονιακές δυνάμεις από την πρώτη στιγμή που αυτοί παρουσιάστηκαν στην πολιτική σκηνή, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, αποτελεί κατ’ ουσίαν βραβείο αξιοπρέπειας, ευσυνειδησίας και τιμιότητας αυτών, και έτσι θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να το αντιλαμβανόμαστε. Από τον Βαρουφάκη απηλλάγησαν εύκολα, εάν απαλλαγούν και από τους άλλους, η Νέα Τάξη θα έχει καταγάγει ακόμη μία νίκη.
Βαρουφάκης και Διαπραγματεύσεις

Ο Βαρουφάκης, από χαρακτήρα ροκ–σταρ, γεννημένος με πολλά προτερήματα και ένα πασιφανές ελάττωμα: να μη μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Διαπρεπής οικονομολόγος σε δυτικά πανεπιστήμια, αναλαμβάνοντας υπουργός οικονομικών και την ευθύνη των διαπραγματεύσεων, στηρίχτηκε στις θεωρίες του και με βάση αυτές, τρέλανε τους ευρωπαίους ομολόγους του.

Τους τρέλανε διότι αφενός οι θεωρίες του είναι ρηξικέλευθες, πρωτότυπες, καινοτόμες, αφετέρου οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι οικονομολόγοι, γνωρίζουν ελάχιστα από Οικονομία, αλλά γνωρίζουν πολύ καλά να εκτελούν πιστά τις εντολές που παίρνουν χωρίς αντιρρήσεις. Μερικοί από αυτούς έχει αποδειχθεί ότι διαθέτουν πλαστά ή καθόλου πτυχία, παρ’ όλα αυτά εξακολουθούν να κατέχουν τις θέσεις, προφανώς λόγω άλλων «ευδοκίμων υπηρεσιών». Αφού λοιπόν τους ζάλισε με τις οικονομολογικές του γνώσεις και θεωρίες, τους ενεργοποίησε όλα τα συμπλέγματα κατωτερότητός των, και τους προκάλεσε την ζηλοφθονία, την δυσφορία, την οργή και την μήνι, με αποτέλεσμα η παρουσία του να γίνει ανεπιθύμητη στην σύγκληση της ευρωομάδας (eurogroup).
Ο Βαρουφάκης αποτελεί απόδειξη και χαρακτηριστικότατη περίπτωση της παιδικής αφέλειας του Σύριζα, να πιστεύουμε δηλαδή ότι οι Ευρωπαίοι δεν είναι μόνον δανειστές, αλλά είναι φίλοι μας, και αν καταφέρουμε να τους αποδείξουμε ότι έχουμε δίκαιο, αυτοί θα το αναγνωρίσουν, θα μας ζητήσουν συγγνώμη και θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Η δοξασία αυτή ισοδυναμεί με την πεποίθηση ότι η Μαφία λειτουργεί με βάση τους νόμους του Θεού και της Δικαιοσύνης.
Μόλις ο Τσίπρας υποχώρησε στην απαίτηση των δανειστών να αποσύρει τον Βαρουφάκη, αμέσως τα πτωματοφάγα όρνεα και οι ύαινες των σκουπιδοκάναλων και της τρόικας εσωτερικού επέπεσαν να τον φάνε. Για την συνολική κατάσταση της χώρας φταίει ο Βαρουφάκης! Για την καταστροφή της χώρας δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνον ο επί πέντε μήνες υπουργός οικονομικών! Να παραπεμφθεί αμέσως σε δίκη για εσχάτη προδοσία (όπως ο Κολοκοτρώνης), να καταδικαστεί, να εκτελεστεί! «Την κεφαλή του επί πίνακι», διότι τόλμησε να διαπραγματευτεί, τόλμησε να φέρει αντίρρηση στους ξένους πάτρωνες! Τόσο μίσος του είχαν μαζεμένο!
Βρέθηκε μάλιστα και ένα παλληκάρι–παιδί του λαού, που –σε μια κρίση ευφυΐας– έτρεξε να προλάβει να κάνει πρώτος μήνυση κατά του Βαρουφάκη για την βλάβη που αυτός προκάλεσε! Άραγε αυτό το παιδί του λαού (το «χαρά γεμάτο») έχει μηνύσει και άλλους για τον ίδιο λόγο, ή πιστεύει ότι κανένας άλλος δεν έχει βλάψει την χώρα παρά μόνον ο Βαρουφάκης;
Ο Βαρουφάκης με τις σωστές οικονομολογικές του θεωρίες, οι οποίες υποστηρίχτηκαν από σχεδόν όλους τους σημαντικούς οικονομολόγους, δυσκόλεψε τους μαφιόζους αφενός αποκαλύπτοντας τα καταστροφικά τους σχέδια, αφετέρου αποδεικνύοντας σε αυτούς την μικρότητά τους και την ψεύτικη και επίπλαστη ειλικρίνεια, δημοκρατικότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητά τους, ενώ με την αφέλειά του τους παρείχε την δυνατότητα να απαλλαγούν εύκολα από αυτόν.
Κινήθηκε με κίνητρο την υπεράσπιση των συμφερόντων της πατρίδας του και όχι για ίδιον όφελος. Το ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ μίσος των απατεώνων κατά του Βαρουφάκη ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι ο Βαρουφάκης είναι πατριώτης, οι θεωρίες του σωστές, και αξίζει την αγάπη μας και την ευλογία μας.
Η Σάρα, η Μάρα και το δημοψήφισμα

Μετά από πέντε μήνες διαπραγματεύσεων ο Τσίπρας επιτέλους κατάλαβε ότι χάνει το παιχνίδι και απεφάσισε να προσφύγει στον λαό, αφού η «προσφυγή στην Λαϊκή Ετυμηγορία» αποτελεί ένα ακόμη από τα ιδεολογικά στερεότυπα του Σύριζα.

Το ερώτημα, όπως όλος ο λαός πλην ΚΚΕ κατάλαβε, ετίθετο εκ μέρους των ευρωπαίων, ως εξής:
«Αποφασίσαμε να σας σκοτώσουμε!Ναι ή Όχι;»
Όλοι οι υπεύθυνοι της καταστροφής της Ελλάδας παρουσιάστηκαν για να πιέσουν απειλητικά τους πολίτες να ψηφίσουν «Ναι», με σκοπό αφ’ ενός αυτοί να πάρουν συγχωροχάρτι–παραγραφή για ό,τι έχουν κάνει– αφ’ ετέρου να σώσουν την χώρα από την κατάντια που οι ίδιοι προκάλεσαν με το διαρκές και αδιάλειπτο κατά τα προηγούμενα 40 χρόνια «σώσιμό» της, όταν πυρετωδώς έχτιζαν ένα σαθρό πελατειακό κράτος προς ίδιον όφελος, έκλεβαν με την σέσουλα, χρέωναν με άσκοπα και τοκογλυφικά δάνεια, κατέστρεφαν όλες τις παραγωγικές δραστηριότητες, τροφοδοτούσαν και ενίσχυαν τα κυκλώματα, τις μίζες και την διαφθορά, και υπονόμευαν κάθε σωστή οικονομική απόφαση ή πρωτοβουλία.
Ο Καμίνης, ο Μπουτάρης και το Κακό Συναπάντημα ενώθηκαν με τους άρτι ξεθαμμένους βρυκόλακες του εκσυγχρονισμού και της οικογενειοκρατίας, και σύσσωμος ο πρώην δικομματισμός και νυν τρόικα εσωτερικού, ομού μετά της τρόικας εξωτερικού, συναγωνίστηκαν σε εκτόξευση απειλών, καταστροφολογία και τρομοκράτηση του κόσμου, προκειμένου να πειθαναγκάσουν τον ελληνικό λαό να δώσει την συναίνεσή του στην τελική του εξόντωση.
Ο λαός –δόξα τω Θεώ– δεν τους άκουσε και προέκρινε το ΟΧΙ με συντριπτική πλειοψηφία. Και ναι μεν ο εν συντομία «Σαμαράς» υπεχρεώθη σε άτακτη παραίτηση, ο Τσίπρας όμως παρουσιάστηκε πριν καλά–καλά βγουν τα αποτελέσματα, και δήλωσε ότι το ΟΧΙ σημαίνει ΝΑΙ.
Αυτή η αυτόματη μετατροπή του ΟΧΙ σε ΝΑΙ ουσιαστικά προκάλεσε και την παραίτηση Βαρουφάκη, αφού αυτός είχε δηλώσει την προηγουμένη ότι, αν έβγαινε ΝΑΙ, δεν θα υπέγραφε την συμφωνία και θα παραιτείτο.
Ο ελληνικός λαός αντί να δει τον Τσίπρα να κάνει σημαία του το «ΟΧΙ» και να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ελλάδας, τον είδε να κάθεται σε μια καρέκλα με ομοτράπεζους τους αρχηγούς της τρόικας εσωτερικού, και να παίρνει εξουσιοδοτήσεις (=εντολές) από αυτούς! Στην συνέχεια τον είδε να κάθεται με ομοτράπεζους τους αρχηγούς της τρόικας εξωτερικού και να γυρνάει στην Ελλάδα με μια συμφωνία χειρότερη από αυτήν που μόλις είχε καταψηφιστεί!
Το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων, το χειρότερο «τρίτο μνημόνιο», ήταν ευθύς εξ αρχής απολύτως αναμενόμενο για όσους έχουν επίγνωση των διεθνών συνθηκών και των σχεδιασμών της παγκοσμίου διοικήσεως, και δεν σκέφτονται με την παιδική αφέλεια του Σύριζα.
Το προκύψαν όμως καλό από αυτήν την πεντάμηνη διαδικασία είναι η παίδευση και η αφύπνιση του ελληνικού λαού, το ρίξιμο της μάσκας των δραχμοφονιάδων μαφιόζων «φίλων και συμμάχων και εταίρων και δανειστών», και το γεγονός της ανακίνησης όλων των λαών της Ευρώπης και των φιλελληνικών διαδηλώσεων με πλακάτ «ΟΧΙ», όπου όλοι φωνάζουν «Όξι, όξι, όξι».
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ

Η τρόικα εσωτερικού ανυπομονεί να ξαναπάρει την κυβέρνηση και της τρέχουν τα σάλια όταν πιστεύει ότι πλησιάζει η ώρα, που η κυβέρνηση Σύριζα–ΑΝΕΛ καταρρέει.

Η τρόικα εξωτερικού είναι πιο πρακτική, και απλώς επιθυμεί να εφαρμοστούν τα σχέδιά της χωρίς αντιρρήσεις, ασχέτως εάν αυτός που κυβερνά είναι δεξιός ή αριστερός ή ο,τιδήποτε.
«Δώσε μου τον έλεγχο του νομίσματος μιας χώρας και δεν με ενδιαφέρει ποιος κυβερνά» (Ρότσιλντ)
Η τρόικα εσωτερικού ονομάζει «αριστερή παρένθεση» την πτώση της κυβέρνησης Σύριζα–ΑΝΕΛ ενώ η τρόικα εξωτερικού ονομάζει «αριστερή παρένθεση» την άμεση επανέναρξη της πολιτικής των μνημονίων, δηλαδή την στήριξη του Ευρώ, και την συνέχιση της ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ των Ελλήνων, της ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ στην επικράτεια (μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό και έλευση –και μόνιμη εγκατάσταση– στην Ελλάδα άλλων εξαθλιωμένων πληθυσμών), και της ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ της χώρας.
Αυτά που έχουν βάλει στο μάτι περισσότερο από όλα, είναι το ΟΙΚΟΠΕΔΟ (καταβαράθρωση των πραγματικών αξιών των τεμαχίων γης) και τα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ.
Δηλαδή η «αριστερή παρένθεση», κατά τον ορισμό και τις επιθυμίες της Τρόικας εξωτερικού, κατά τα φαινόμενα έχει ήδη επισυμβεί.
Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ (το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ), θυμίζει τις στροφές που κάνουν ΠΑΝΤΟΤΕ όλες οι τοποθετημένες αντιπολιτεύσεις όταν γίνονται κυβέρνηση. Υπό μιαν έννοια δηλαδή, ίσως ο Τσίπρας να αποτελεί ακόμη έναν τοποθετημένο από τη Νέα Τάξη «ηγέτη», ο οποίος στην αρχή και μέχρι να επιβληθεί, «το παίζει» ασυμβίβαστος και επαναστάτης. Την εκδοχή αυτή βιάστηκαν να πρεσβεύσουν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ, το δεύτερο μάλιστα δεν είχε πει ποτέ κάτι διαφορετικό.
ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, προς χάριν δικαίας κρίσης, οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι:

  Οι διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους δανειστές, που έλαβαν χώρα είτε με Βαρουφάκη είτε χωρίς, έδωσαν πραγματικά την εντύπωση όχι μόνο μέσα στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο, ότι οι Έλληνες διαπραγματεύτηκαν σκληρά. Το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης από τους πλείστους παρατηρητές ανά τον κόσμο δεν θεωρήθηκε αποτυχία των Ελλήνων, αλλά πραξικόπημα σε βάρος των Ελλήνων.
  Ο Τσίπρας και η διαπραγματευτική ομάδα εξάντλησε όλα τα όπλα που θεωρητικώς διέθετε, και μάλιστα χρησιμοποίησε –έστω και με καθυστέρηση– τα δύο λογιζόμενα έως εκείνη την στιγμή ως «υπερόπλα»: Πρώτον την μη αποπληρωμή δόσης του ΔΝΤ, και δεύτερον το δημοψήφισμα.
  Ο Τσίπρας όπως φαίνεται, επισταμένως εξέτασε όλες τις εναλλακτικές πιθανότητες υποστήριξης και χρηματοδότησης, ερχόμενος επανειλημμένως σε επαφή με τους Αμερικανούς, τους Κινέζους και τους Ρώσους. Ο τελικός του συμβιβασμός συνεπώς δεν οφείλεται αποκλειστικά στους εκβιασμούς των δυτικών, αλλά πιθανότατα κυρίως στην άρνηση των ανατολικών να βοηθήσουν.
  Ο Καμμένος δήλωσε ότι «δεν θα κάνουμε την χάρη στους εχθρούς μας να αποτελέσουμε μια κυβερνητική παρένθεση» και επισφράγισε λέγοντας «Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα!». Ας γίνει κατανοητό εδώ, ότι η «νομιμότητα» αποτελεί μιαν ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, είναι μονίμως κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των συμφερόντων της Νέας Τάξης και αποτελεί επαρκή δικαιολογία για χίλια δυο εγκλήματα κατά της δημοκρατίας.
  Οι φωτιές του Ιουλίου ξεκίνησαν την ημέρα του ανασχηματισμού, είχαν πολλές ομοιότητες με τις φωτιές του 2007 (έναρξη μέσα στη νύχτα, εμπρηστικοί μηχανισμοί, πολλές ταυτόχρονες εστίες κλπ), και αποδεικνύουν ότι ο νταβατζής δεν είναι ικανοποιημένος από την συνολική στάση της κυβέρνησης. Ευτυχώς (για) το ΚΚΕ εν προκειμένω κατάλαβε(!) ότι όφειλε να κινητοποιηθεί –έστω για την πυρόσβεση– ασχέτως αν δεν κατάλαβε τίποτε για τις πραγματικές αιτίες.


Οι παραπάνω παρατηρήσεις μας επιτρέπουν να ελπίζουμε ότι ο Τσίπρας δεν είναι απολύτως ελεγχόμενος από τους εχθρούς του έθνους. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι αύριο θα συνεχίσει να ισχύει το ίδιο, αντιθέτως, γνωρίζουμε ότι θα κάνουν παν το δυνατόν για να τον ελέγξουν πλήρως.

Και να πούμε βεβαίως και στον Καμμένο ότι θέλει πολύ καλό σχεδιασμό για να τους ταράξεις στη νομιμότητα, δεδομένου ότι αυτοί δεν θα κάνουν τίποτε άλλο από το να σε ταράζουν καθημερινώς στο ψέμμα, στη συκοφαντία, στα προβλήματα ρευστότητος και στην γενική υπονόμευση.
Μια εύκολη «λύση» στο «πρόβλημα» που έχει ο νταβατζής, είναι να γίνουν γρήγορα εκλογές, ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ, με τις οποίες εκλογές είτε θα φτιάξουν αυτοδύναμη κυβέρνηση Σύριζα είτε θα τον υποχρεώσουν να συγκυβερνήσει με τα Ποτάμια και τα λοιπά Λύματα, πετάγοντας έξω τους ΑΝΕΛ, πετάγοντας έξω τους Λαφαζάνηδες, και πετάγοντας έξω την Κωνσταντοπούλου. Έτσι ο Τσίπρας θα απαλλαγεί από τις αντιστάσεις που βρίσκει, τα επιχειρήματα και τα προσχήματα, ώστε να γίνει πλήρως συστημικός.
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Ο Λαός στις εκλογές και στο δημοψήφισμα τήρησε την στάση που έπρεπε να τηρήσει.

Σας έχω ερμηνεύσει τις προφητείες και ξαναλέγω ότι εμείς δεν χρειάζεται να περιμένουμε κάτι καλό από τους ανθρώπους και δη τους πολιτικούς, αλλά οφείλουμε να πιστεύουμε ακραδάντως και με όλη την δύναμη της ψυχής μας στον Λόγο και τις Υποσχέσεις του Θεού, και να ακολουθούμε τις οδηγίες που μας έδωσε ο Εθνάρχης και Μέγας Άγιος και προφήτης Κοσμάς ο Αιτωλός:

  Να φύγουμε από τα αριστερά βουνά, δηλαδή να ψηφίζουμε πάντοτε αριστερά (όπως η Αριστερά κατά περίσταση καθορίζεται, διότι εν Ελλάδι «αριστερά» εξ ορισμού σημαίνει την αντίθεση με την κρατούσα Στοά, εν προκειμένω την αντίθεση με την Νέα Τάξη της Παγκοσμιοποίησης), δηλαδή να ψηφίζουμε πάντοτε αντιμνημονιακά, αντινεοταξικά.
  Να ΜΗ μαρτυρούμε τίποτε για τις προθέσεις μας στα «στρατεύματα που έρχονται από τα τρία στενά μπουγάζια Κρα, Κράψη και Μουζίνα» διότι θα μας βλάψουν. Και σας εξήγησα ότι πρόκειται περί των δημοσιογράφων, των επικοινωνιολόγων–δημοσκόπων και των πολιτικών–επιχειρηματιών. Και σας είπα ότι δεν πρέπει να λέμε σε αυτούς τι σκεφτόμαστε και τι ψηφίζουμε, και μακάριος αυτός που λέγει ψέμματα στους εκπροσώπους του ψεύδους.


Και είδαμε ότι ο Λαός τήρησε τις οδηγίες αυτές, γι’ αυτό και στο δημοψήφισμα τα αποτελέσματα των γκάλοπ και των έξιτ–πολ ήσαν άλλα αντ’ άλλων. Και προσευχόμαστε πάντοτε έτσι να γίνεται.

Όσον αφορά την πολιτική μας θέση και τους πολιτικούς, στηρίζουμε την κυβέρνηση Σύριζα–ΑΝΕΛ χωρίς υπερβολές, χωρίς να κάνουμε τίποτε εξτρεμιστικό, αλλά πρωτίστως βάσει της παιδείας μας, δηλαδή ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, τα οποία όλοι οι εθνοπροδότες καναλάρχες και τα δουλικά τους συνεχώς και ανερυθρίαστα παπαγαλίζουν. Και οπωσδήποτε βοηθώντας και τους συμπατριώτες μας να αντιλαμβάνονται αυτά τα ψέμματα και να τα αποκρούουν.
Και πάντοτε προτιμούμε την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ από την ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ.
Για τον απλούστατο λόγο ότι ένας άσχετος, ένας νέος και άπειρος, έχει πολλές πιθανότητες στην πορεία του χρόνου να γίνει γνώστης, πεπειραμένος, σχετικός. Ένας εθελόδουλος προδότης όμως κατά κανόνα δεν έχει ελπίδα σωτηρίας, εθελόδουλος γεννήθηκε και προδότης θα πεθάνει.

Λέξω ὑμῖν πλείονα ἐν τοῖς ἑπομένοις.
Ὁ ἐκ Θεοῦ βασιλεύς τῶν Ἑλλήνων ὁ μαρμαρωμένος, ὁ ὑφαρπάζων τοὺς ἡμιτηγανισμένους ἰχθῦς ἐκ τοῦ σκεύους τοῦ ἀντιχρίστου καὶ ἐπαναρρίπτων τούτους ἐν τῇ θαλάσσῃ τῆς ζωῆς.
Γνῶσις Δωρεάν, οἱ μὲν Εὐσεβεῖς νοήσουσι τὸ πᾶν, οἱ δ’ ἀσεβεῖς μηδέν.
Ἄτη Κυρίου, Ἀσπίς καὶ Ἀγαλλίασις τῶν Εὐσεβῶν, Ψίλωσις καὶ Ὄλεθρος τῶν ἀσεβῶν.
Εὐλογημένοι οἱ σκεπτόμενοι καὶ πράττοντες ὑπὲρ τῶν Ἑλλήνων.
Μάρτυς Παναγίου Ἰωάννου ὁ Ἀμήν, ὁ φυλάττων πᾶσαν προφητείαν, ὁ πολυωνύμως ἐρχόμενος ἐν ὀνόματι Κυρίου πρὸς Δόξαν Ἰησοῦ.
Ἐὰν ὑμεῖς μείνητε ἐν τῷ λόγῳ τῷ ἐμῷ, ἀληθῶς μαθηταί μου ἐστε, καὶ γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς. (Ἰω. 8:31–32)
Τρισήλιος ὁ Πατήρ, Δόξα τῷ Υἱῷ, Ἅγιε Ἀθάνατε, Ἐλέησον ἡμᾶς.

Ἀμήν.

††† Ἰάειρος ἐκ Θεοῦ