ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Καταδίκη Ιταλίας από ΕΔΑΔ: Αναγνωρίστε τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Το είπαμε πολλές φορές, είναι "προγραμματισμένες κινήσεις", για να φέρουν στην "ΕΞΟΥΣΙΑ" τον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ "ποθούμενον".  Κρίμα που δεν το βλέπουν οι Ιεράρχες μας, για πάψουν να ωθούν το ποίμνιό τους προς την "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ" 

Καταδίκη Ιταλίας από ΕΔΑΔ: Αναγνωρίστε τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών
(Φωτογραφία: Reuters
 Ρώμη, Ιταλία
«Χαστούκι» από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) στην Ιταλία για παραβίαση των δικαιωμάτων των ομόφυλων ζευγαριών. Η Ιταλία πρέπει να εισάγει νομοθεσία για τη νομική αναγνώριση των ενώσεων των ομόφυλων ζευγαριών, απεφάνθη το ΕΔΑΔ.
Η απόφαση αφορά σχετική προσφυγή τριών ομόφυλων ζευγαριών που ζητούσαν να γίνουν σεβαστά τα ατομικά τους δικαιώματα με την αναγνώριση της νομικής οντότητας του ζευγαριού, όπως συμβαίνει με τους ετεροφυλόφιλους.
«Η νομική προστασία, η οποία προσφέρεται στην Ιταλία στα ομόφυλα ζευγάρια, όχι μόνον αποτυγχάνει σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση των αναγκών ενός ζευγαριού που διατηρεί μόνιμο δεσμό, αλλά δεν μπορεί ούτε και να θεωρηθεί ικανοποιητικά αξιόπιστη» αναφέρουν οι δικαστές, οι οποίοι, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, έλαβαν την απόφασή τους ομόφωνα.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι δεσμεύθηκε και πάλι τη Δευτέρα ότι η νομική αναγνώριση των ομόφυλων ζευγαριών θα γίνει πραγματικότητα πριν το τέλος του 2015, παρά τις αντιδράσεις της κεντρώας, καθολικής μειοψηφίας, η οποία στηρίζει την κυβέρνησή του.