ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Δημήτριος Νατσιός


Χάνεται το αντρικό πρότυπο, ο δάσκαλος στα σχολεία
Στο εξαιρετικό βιβλίο του «Πίνδος» ο συγγραφέας Χρήστος Ζαλοκώστας, διασώζει ένα ηρωικό επεισόδιο από την γιγαντιμαχία του Σαράντα, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένας δάσκαλος. Αντιγράφω:
«Η εχθρική αντεπίθεση των Ιταλών, του Μαρτίου του 1941 έχει εκδηλωθεί. Το ύψωμα 731 (σ.σ. το οποίο δικαίως χαρακτηρίστηκε «Θερμοπύλες της Πίνδου») έχει μεταβληθεί σε ηφαίστειο. Οι φαντάροι μας, πεσμένοι με την κοιλιά στους λάκκους των οβίδων, πυροβολούν, χωρίς διακοπή για να συγκρατήσουν το εχθρικό πεζικό. Ο δάσκαλος-έτσι έχει βαφτίσει τον διοικητή, του ο λόχος, γιατί δημοδιδάσκαλος είναι το επάγγελμά του-με προβιές και επιδέσμους, γύρω από τα κρυοπαγημένα πόδια του, αντί για παπούτσια, χωρίς να προφυλάγεται, τρέχει από διμοιρία σε διμοιρία και δίνει οδηγίες. Μην πυροβολείτε στα στραβά, παιδιά! Μην ξοδεύετε άσκοπα τις χειροβομβίδες σας, τους λέει.

ΤΟ «ΦΑΝΤΑΣΜΑ» ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το άγχος του διαμελισμού της Τουρκίας επανέρχεται όπως φαίνεται σε όλο του το μεγαλείο. Έτσι, άλλο ένα επώνυμο και πολύ γνωστό πρόσωπο στην Τουρκία βγήκε δημόσια να διακηρύξει ότι η χώρα του αναμένεται να διασπαστεί τα επόμενα χρόνια με όλες τις φοβερές συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης. Πρόκειται για τον πολύ γνωστό και παλαίμαχο Τούρκο δημοσιογράφο, Fatih Altaylı, της εφημερίδας Habertürk, ο οποίος εκτός από την αρθογραφία του στην εφημερίδα έχει και πολιτική τηλεοπτική εκπομπή στο ομώνυμο ειδησεογραφικό τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι. Ο Fatih Altaylı σε ένα καινούργιο άρθρο του «φωτιά», υποστηρίζει ότι έχουν αρχίσει οι διαδικασίες διάσπασης και διαμελισμού της Τουρκίας, στην αρχή το λιγότερο σε δυο κομμάτια.

Ἀπάντησις εἰς τὰς ἐπιθετικὰς δηλώσεις τοῦ Σεβ. Σύρου ἐναντίον τῶν πιστῶν, οἱ ὁποῖοι ἀντιδροῦν εἰς τὰς φιλοπαπικὰς καὶ φιλοοικουμενιστικὰς ἐνεργείας Σεβ. Μητροπολιτῶν

Ο ΣΕΒ. Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος εἶναι ὁ Ὀρθόδοξος Ποιμενάρχης μιᾶς νησιωτικῆς περιφερείας μὲ ἔντονον τὸ Παπικὸν στοιχεῖον εἰς ὅλα τὰ ἐπίπεδα τῆς καθημερινότητος. Ἀναγνωρίζομεν τὰς δυσκολίας μιᾶς Ὀρθοδόξου Ποιμαντικῆς, ὅταν ἔχωμεν μεικτοὺς γάμους, ἐργαζομένους καὶ ἐπιχειρηματίας μὲ Ὀρθόδοξον καὶ Παπικὸν φρόνημα. Πρὸ ἀρκετῶν ἐτῶν ὁ «Ο.Τ.» εἶχεν ἀποκαλύψει μὲ πρωτοσέλιδον δημοσίευμά του (κύριον θέμα) ὅτι ἡ Ἱερὰ Μητρόπολις τῆς Σύρου θὰ ἀποτελέση τὸν πιλότον διὰ τὴν συνύπαρξιν Ὀρθοδόξων - Παπικῶν, ὅταν θὰ γίνη ἡ ψευδοένωσις.

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Η ηρωΐδα Κριστίνα Κίρσνερ κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι έφτιαξαν τους ισλαμοφασίστες (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ...... ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΔΕΊΝΟΥΝ ...ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ...ΣΟΒΑΡΑ..
Αυξάνονται και πληθύνονται οι φωνές ανά τον κόσμο που πιστεύουν ακράδαντα πως οι ισλαμοφασίστες αποτελούν δημιούργημα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής… Η τελευταία που προστέθηκε σε αυτή τη λίστα είναι η ηρωΐδα Πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Κίρσνερ, που ύψωσε το ανάστημα της μέσα στην έδρα του Μπαράκ Ομπάμα… Ακούστε την ομιλία της κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη…

ΕΝΑΣ ΕΛΒΕΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ!
Η συνέντευξη εδόθη σε ρώσο δημοσιογράφο στη Μόσχα, στις 30/5/2011.


Ε: Μπορείτε να μας πείτε κάτι σχετικά με την ανάμειξη σας στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα;

Α: Εργαζόμουν για τις ελβετικές τράπεζες για....
πολλά χρόνια. Ήμουν εκ των ανώτερων διευθυντών σε μία από τις μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες. Κατά τα χρόνια που εργαζόμουν εκεί, ήμουν αναμεμειγμένος με την απευθείας πληρωμή σε μετρητά σε ένα πρόσωπο το οποίο είχε δολοφονήσει τον πρόεδρο μίας ξένης χώρας. Παραβρέθηκα στη συνάντηση όπου αποφασίστηκε να δοθούν τα χρήματα μετρητά στο δολοφόνο. Αυτό μου προκάλεσε ανυπόφορους πονοκεφάλους και ανησύχησε τη συνείδηση μου. Δεν ήταν η μοναδική υπόθεση αλλά ήταν μία από τις χειρότερες.

Ήταν μία διαταγή πληρωμής κατόπιν διαταγής ξένης μυστικής υπηρεσίας, γραμμένη στο χέρι, δίνοντας την εντολή για πληρωμή ενός προσώπου το οποίο δολοφόνησε τον κορυφαίο ηγέτη μίας ξένης χώρας. Και δεν ήταν η μοναδική περίπτωση. Παραλαμβάναμε ποίκιλες τέτοιες χειρόγραφες επιστολές από ξένες μυστικές υπηρεσίες με εντολές πληρωμών σε μετρητά από μυστικούς λογαριασμούς, για χρηματοδότηση "επαναστάσεων" ή δολοφονία προσώπων. Μπορώ να επιβεβαιώσω αυτά που έγραψε ο John Perkins στο βιβλίο του "Εξομολογήσεις ενός οικονομικού δολοφόνου". Υπάρχει αλήθεια ένα τέτοιο σύστημα και οι ελβετικές τράπεζες αναμειγνύονται σε τέτοιες πρακτικές.

Ε: Το βιβλίο του Πέρκινς είναι μεταφρασμένο και στη ρωσική. Μπορείτε να μας πείτε ποιά τράπεζα ήταν υπεύθυνη για αυτά;

Ο σύρος ΥΠΕΞ Μουάλεμ ανακοίνωσε ότι η Συρία "στέκεται στο πλευρό" της διεθνούς προσπάθειας να καταπολεμηθεί το ΙΚ

 

Η Συρία τάσσεται στο πλευρό της διεθνούς προσπάθειας για την καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους, ανέφερε σήμερα ο σύρος υπουργός Εξωτερικών Ουάλιντ Μουάλεμ ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, μια δήλωση που φαίνεται να δίνει μια έμμεση έγκριση στις αεροπορικές επιδρομές που διεξάγουν εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους στο συριακό έδαφος.

Πίσω από το αντιτρομοκρατικό άλλοθι, ο πόλεμος του αερίου στο Λεβάντε


Αγνοώντας το διεθνές δίκαιο, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ρυθμίζει την εκστρατεία εναέριων βομβαρδισμών του στη Συρία με τους σύμμαχους του από το Κόλπο (Νέα Υόρκη, 23 Σεπ 2014).


Τιερί Μεϊσάν, Δίκτυο Βολταίρος (Γαλλία)            (μτφ. Κριστιάν)
Πολλοί προσκολλούνται στον αντιτρομοκρατικό λόγο της Ουάσινγκτον και των συμμάχων της του Κόλπου, αλλά όλος ο κόσμος καταλαβαίνει ότι αυτός ο λόγος είναι μόνο μια ρητορική δικαιολογία για έναν πόλεμο που έχει άλλους σκοπούς. Οι Ηνωμένες Πολιτείες διαβεβαιώνουν ότι θέλουν να καταστρέψουν το Ισλαμικό Κράτος που οι ίδιες δημιούργησαν και που πραγματοποιεί για λογαριασμό τους τις αναγκαίες εθνοκαθάρσεις για το σχέδιο της αναδιαμόρφωσης της «Ευρύτερης Μέσης Ανατολής». Πιο περίεργο ακόμα, δηλώνουν ότι θέλουν να καταπολεμήσουν τους τρομοκράτες στη Συρία με την μέτρια αντιπολίτευση, η οποία αποτελείται από τους ίδιους τζιχαντιστές.  

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Μονομαχία σε κενό «νοήματος»


Γράφει ο Χρήστος Γιανναράς

Η καταγγελία δεν προήλθε από δημοσιογράφο ούτε από ιδιώτη αρθρογράφο – «είδη» παντελώς αμελητέα για τους ασκούντες την εξουσία. Προήλθε (και δεν είναι η πρώτη φορά) από ανώτατο κρατικό λειτουργό επιφορτισμένον να ασκεί, εκ μέρους της κοινωνίας και για την προστασία της, τον έλεγχο της δημόσιας διοίκησης.

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η Μητρόπολι Συρου, υπὸ τὴν ποιμαντορία τοῦ ἐπισκόπου Σύρου

π. Ευθυμιος Χαραλαμπίδηςκ. Δωρoθεου, εξουνιτίζεται συστηματικά

Ο Ομολογητης ιερομοναχος Ευθυμιος Χαραλαμπιδης που ειχε το θαρρος να παυση το μνημοσυνο του Λατινοφρονος μητρ. Συρου κ. Δωροθεου, μὲ ἐπιστολήν του πρὸς τὸν «Ο.Τ.» διδει περισσοτερες εξηγησεις γιατι επαυσε το μνημοσυνον του επισκοπου του. Ελπιζουμε να τον μιμηθουν και αλλοι ιερομοναχοι μαλιστα με ρυθμον χιονοστιβαδας, για να δη μια ασπρη μερα η Εκκλησια μας που καταταλαιπωρειται αφανταστα απο την Παναιρεσι του Οικουμενισμου που απλωσε τα διχτυα της μεχρι του περατος ολοκληρου του πλανήτη. 
«Ἀποστέλλω στὴν ἔγκριτη ἐφημερίδα σας κάποιες σκέψεις, ποὺ ἔχουν σχέση μὲ τὴν ἀπόφασή μου νὰ διακόψω τὸ Μνημόσυνο τοῦ Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου καὶ ἀφορμῶνται ἀπὸ δυὸ πρόσφατα γεγονότα.
Τὸ ἕνα εἶναι ἡ ἐπίσκεψις τοῦ Πατριάρχου Βαρθολομαίου καὶ τοῦ Πάπα Φραγκίσκου τὸν Μάϊο τοῦ 2014 στὴν Ἁγία Γῆ. 
Παρακολουθήσαμε μὲ ὀδύνη τὴν συμπεριφορὰ τοῦ ὀρθόδοξου Πατριάρχη. 
Τὸν εἴδαμε νὰ συμπροσεύχεται μὲ τὸν Πάπα, νὰ ἀλληλοασπάζονται, νὰ δέχεται ὁ πατριάρχης Βαρθολομαῖος τὸ θεατρινίστικο… χειροφίλημα ἀπὸ τὸν Πάπα, νὰ συμπορεύεται μετὰ τοῦ Πάπα εἰς τὰ ἅγια προσκυνήματα καὶ δὴ εἰς τὸν Πανάγιο Τάφο τοῦ Σωτῆρος Χριστοῦ μας, ὡσὰν ὁ βλασφημῶν τὴν Ἁγία Τριάδα καὶ ἀποσχισθεὶς ἀπὸ τὴν Ἐκκλησία αἱρετικὸς Πάπας νὰ ἦτο συνεπίσκοπός του!

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Γέρων Φιλόθεος Ζερβάκος - Πνευματικές Υποθήκες


ΠΕΡΙ ΕΝΩΣΕΩΣ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ)
...Εγέρθητε Χρυσόστομοι, Γρηγόριοι, Γερμανοί, Ταράσιοι, Νικηφόροι, Φώτιοι και λοιποί, παλαιοί και νεώτεροι Άγιοι Πατριάρχαι Κων/πόλεως, οι θυσιασθέντες υπέρ των προβάτων υμών, να ίδητε ποίοι κατέχουν τον Θρόνον υμών! 
Υμείς μεν ως καλοί Ποιμένες εθύσατε τας ψυχάς υμών υπέρ των ιδίων προβάτων υμών, οι δε σημερινοί θύουσι τα πρόβατα υπέρ εαυτών και ανοίγουν τας θύρας και καλούν τους λύκους διά να εισέλθουν και κατασπαράξουν τα πρόβατα...
Πόθεν ο πατριάρχης εκπέπτωκεν εις τοιούτον όλισθον, ώστε εκουσίως ν αγωνίζεται να παραδώση το ποίμιόν του εις τους λύκους να το κατασπαράξουν; Η αιτία είναι η υπερηφάνεια, η ρίζα και η αιτία όλων των αμαρτιών, όλων των κακών, όλων των αιρέσεων, των συμφορών και των θλίψεων, και περισσότερον από όλους τας συμφοράς και δυστυχίας η στέρησις της χάριτος του Θεού...

ΑΣ ΤΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΑ... ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ...


ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ... ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ... ΕΙΡΗΝΗΣ.. ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.


Οἱ βομβαρδισμοί στή Συρία δημιουργοῦν... μαῦρα σύννεφα στήν Ἑλλάδα!

Τήν καυτή ἀνάσα τῆς Ἄγκυρας λόγω Ρωσίας θά νιώσει γρήγορα τό Αἰγαῖο καί ὁ Ἔβρος!
Πῶς συγκλίνουν καί ὁλοκληρώνονται οἱ προφητεῖες πού μιλοῦν γιά τά γεγονότα ἀπό τόν Ἅγιο Κοσμᾶ τόν Αἰτωλό μέχρι τούς γέροντες Παϊσιο καί Ἰωσήφ Βατοπεδινό
 
Γράφει ὁ Διονύσης Μακρῆς
 
Οἱ γνωστοί -ἄγνωστοι σ’ ὅλους μας ἐκφραστές τοῦ μυστηρίου τῆς ἀνομίας βρῆκαν τελικά τρόπο γιά νά χτυπήσουν τή Συρία μέσω τῶν ἐγκάθετων τυφλῶν ὀργάνων -κυβερνήσεων, πού ἀπολύτως ἐλέγχουν. Ὁ ἀγωγός φυσικοῦ ἀερίου ἀπό τή Σαουδική Ἀραβία καί τό Κατάρ πρός τήν Εὐρώπη ἐπιβάλλεται ὁπωσδήποτε νά ὁλοκληρωθεῖ τό συντομότερο δυνατόν καί δή μέσα στόν ἑπόμενο χρόνο, προκειμένου νά σταματήσει τό μονοπώλιο τῆς Ρωσίας καί τοῦ Πούτιν καί νά προχωρήσει ταχέως τό σχέδιο τῆς παγκοσμιοποίησης.

Υγειονομικό εμπάργκο εν Ελλάδι

Βιώνουμε κυριολεκτικά
μια νέα απόπειρα γενοκτονίας εις βάρος μας!

Του Φώτη Μιχαήλ

Η υγεία, στον πολιτισμό τον δικό μας, δεν μπορεί να λογίζεται ως  προϊόν καταναλωτικό, εισηγμένο μάλιστα και στο χρηματιστήριο, κατά τα πρότυπα τα προτεστάντικα.
Η υγεία, για εμάς τους Ρωμηούς, είναι Αγαθό αυστηρά κοινωνικό. Αγαθό, που ανήκει αδιακρίτως σε όλους. Γι' αυτό και ως Ελληνορθόδοξοι, απορρίπτουμε και καταδικάζουμε κάθε αποκλεισμό και κάθε διάκριση στα ''ιερά'' του Ασκληπιού και των Αγίων Αναργύρων.

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Πρεσβυτέρου Ἀθανασίου Μηνᾶ


«Ἄρον ἄρον ἕνωσον αὐτούς» 
Ἐπανέρχεται στίς ἡμέρες μας καί ἀπό ἐπίσημα χείλη ἡ παλιά θεωρία περί τῆς δῆθεν ἀναγκαίας ἑνότητος τῶν Χριστιανῶν¨ἄρον ἄρον ἕνωσον αὐτούς¨, ἐξαιτίας τάχα τοῦ κινδύνου τῆς ἀπειλῆς γενικῆς σφαγῆς τῶν πιστῶν, ἀπό τούς ἐχθρούς τοῦ Σωτῆρος Χριστοῦ. Βλέπε Συρία. Βεβαίως ὅμως καί πρόκειται γιά ἑνότητα ἐκτός τῆς ἐν Ἁγίῳ Πνεύματι Ἀληθείας. Πῶς νά ἑνωθοῦν Ὀρθόδοξοι μέ αἱρετικούς, τό Φῶς μέ τό σκοτάδι, ὁ Χριστός μέ τόν Βελίαλ, ὁ πιστός μέ τόν κατ᾿ οὐσίαν ἄπιστο, ἀφοῦ διαστρέφει τό δόγμα; (Β΄Κορ. στ΄, 14-15).

Νίκος Χειλαδάκης


ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΖΑΜΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ
Άλλη μια ιστορική εκκλησία της Μικράς Ασίας αποδόθηκε αυτές τις μέρες στην μουσουλμανική λατρεία σαν συνέχεια μιας ξέφρενης εκστρατείας μουσουλμανοποίησης των ιστορικών χριστιανικών ναών σε τζαμιά, με απώτερο και κορυφαίο στόχο την ίδια την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης.

Μητροπολίτης Κονίτσης Ανδρέας:

« Η σύγχρονη παγίδα για έναν ορθόδοξο Κληρικό είναι η παγίδα του οικουμενισμού.»Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Μνήμης του Αγίου Ιωάννου του εκ Κονίτσης. Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητρ. Ανδρέα
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε η μνήμη του Νεομάρτυρος Αγίου Ιωάννου του εκ Κονίτσης, στην γενέτειρά του Κόνιτσα, φέτος μάλιστα που συμπληρώνονται 200 χρόνια από το Μαρτύριό του (1814 – 2014).
Χθες 22 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, στην Κόνιτσα, όπου είναι θησαυρισμένο τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Νεομάρτυρος Αγίου Ιωάννου και υπάρχει και παρεκκλήσιο αφιερωμένο σ’ αυτόν, τελέστηκε Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέου.

ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ;

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ 
:"ΑΓΩΝΑΣ " ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ  αρ.φυλ.206  - 207 http://www.agonas.org/
 
Η Αργεντινή δίνει από το 2002 μια μεγάλη μάχη απέναντι στους γύπες (όρνεα) των αγορών που ευθύνονται για την παγκόσμια οικονομική κρίση. Αν κερδίσουν οι γύπες τότε όλες οι χώρες θα γίνουν για πάντα μια «αποικία χρέους» και κάθε χώρα θα είναι υπόδουλη στις ορέξεις του κάθε αδίστακτου κερδοσκόπου. Μέχρι το Δεκέμβριο του 2001 η Αργεντινή ήταν συνδεδεμένη με το δολάριο – όπως ακριβώς εμείς με το ευρώ. Στις 21-12-2001 ο Πρόεδρος Ντε Λα Ρούα μόλις που πρόλαβε και δραπέτευσε από την ταράτσα του Προεδρικού Μεγάρου με ελικόπτερο αποφεύγοντας την οργή του κόσμου.

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Μα... σε ποιούς ομιλούν;Είναι δυνατόν; Δεν πιστεύουμε στα αυτιά μας πλέον... Άκου λοιπόν εσύ πονηρέ και τρισάθλιε… που το μυαλό σου συνέχεια πηγαίνει στο κακό… Εσύ που δεν το ήξερες.. Ο διάλογος μεταξύ ημών των Ορθοδόξων και  των άλλων… των ετεροδόξων ή αλλοθρήσκων.. μην φαντασθείς ότι έχει άλλον σκοπό ή μη μόνον την βελτίωσιν της παιδείας παγκοσμίως… Την Παγκόσμιον Ειρήνην… Και το περιβάλλον… Ακριβώς.. Και μην ακούσω αντίρρηση…

Ποιον άραγε κοροϊδεύουν;… Αλλά και έτσι να έχουν τα πράγματα… Για να δούμε μετά από 30 χρόνια πού βρισκόμαστε:

1.Η παιδεία και παγκοσμίως αλλά ιδιαίτερα στην Ελλάδα μας πολύ μακράν του Χριστού.

Έχετε αντίρρηση; Να την ακούσουμε. Εμείς είμαστε υπέρ του διαλόγου με Ορθοδόξους…
 2. Η ειρήνη οδεύει προς ολοσχερή ανατροπή. Ο κόσμος ετοιμάζεται για Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο.

Έχετε αντίρρηση; Να την ακούσουμε. Εμείς είμαστε υπέρ του διαλόγου με Ορθοδόξους…
 3. Τέλος ως προς το περιβάλλον... η αποτυχία είναι παταγώδης.. ποτέ ο πλανήτης δεν ήταν τόσο μολυσμένος.. και ως προς το υλικό περιβάλλον... αλλά κυρίως ως προς το "πνευματικό περιβάλλον" Βρωμιά και δυσωδία ΠΑΝΤΟΥ... Παταγώδης λοιπόν αποτυχία του διαλόγου. Τελείως άχρηστος... αλλά κυρίως Α-ΧΡΙΣΤΟΣ.

Έχετε αντίρρηση; Να την ακούσουμε. Εμείς είμαστε υπέρ του διαλόγου με Ορθοδόξους…Όμως πέρα από τον πόνο μας, που δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο να σας τον περάσουμε… μιλούν τα γεγονότα.. Η συμμετοχή των Ορθοδόξων στους περιβόητους «διά-λόγους» δεν έχει αποφέρει παρά μόνο την απαξίωση του Ορθοδόξου Φρονήματος, και μέσα στην «Ηγεσία της Εκκλησίας», αλλά κυρίως μέσα στο σώμα της Εκκλησίας του Χριστού. Και αυτό το τελευταίο δεν έχει κανείς το δικαίωμα να το πράττει…

Αν θέλετε μπορούμε να δούμε καρέ – καρέ τα βήματα του Οικουμενισμού… Και η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι όσο κι αν την  αρνούνται κάποιοι …

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ… ΚΡΙΜΑ…

Νίκος Χειλαδάκης


Ο «ΕΥΣΕΒΙΣΜΟΣ» ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ
 «Παλιά αν ένας ευλαβής ασχολείτο με την κατάσταση στον κόσμο δεν πρέπει να ήταν καλά. Ήταν για κλείσιμο στον Πύργο. Σήμερα αντίθετα αν ένας ευλαβής δεν ενδιαφέρεται και δεν πονά για την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο είναι για κλείσιμο στον Πύργο.» Πάτερ Παΐσιος ο αγιορείτης
Πριν από λίγο καιρό γνωστός μητροπολίτης της Κύπρου, ο οποίος μάλιστα τελευταία μας επιφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις για κάποιες διφορούμενες δηλώσεις του σε σχέση με τον Οικουμενισμό, είχε πει πολύ χαρακτηριστικά ότι αντί του γνωστού, «Κύριε σώσον τους ευσεβείς», θα πρεπει να ευχόμαστε… «Κύριε σώσον από τους ευσεβείς»!

Λυκούργος Νάνης.


Δυστυχώς ο διάλογος διεξάγεται δίχως ουσιώδεις όρους και προυποθέσεις
Από σχόλιο ΕΔΩ
Η πραγματικότητα δεν είναι αυτή που περιγράφει ο πατριάρχης Βαρθολομαίος αλλά τυγχάνει εξ ολοκλήρου διαφορετική. Δυστυχώς ο διάλογος διεξάγεται δίχως ουσιώδεις όρους και προυποθέσεις με αποτέλεσμα να έχει αποβεί όχι μόνο ανωφελής, περιττός και μάταιος αλλά και βλαπτικός και επιζήμιος για τα συμφέροντα της Ορθοδοξίας.
Η εκλεκτή γραφίδα του μακαριστού πανεπιστημιακού καθηγητή Θεολογίας Κωνσταντίνου Μουρατίδη αποτυπώνει το μέγεθος της προσγενομένης, συνεπεία των διαλόγων, πνευματικής ζημίας ως εξής:

"" «Ὁ παρὼν θεολογικὸς διάλογος δὲν φαίνεται νὰ ὁδηγεῖ στὴν ποθητὴ ἑνότητα, ἀλλὰ στὴν "ἕνωση" τῶν "ἐκκλησιῶν". Οἱ προβλέψεις ὅσων ἔλεγαν ὅτι ἡ Ρώμη δὲν ἔχει διάθεση γιὰ διάλογο “ἐν τῇ ἀληθείᾳ”, ἀλλὰ μᾶς παραπλανᾶ καὶ στοχεύει σὲ ἕνωση ὑπὸ τὸν Πάπα, ἐπαληθεύονται. Ἀντίθετα, ὅσοι ἀπὸ ἐνθουσιασμό, κακὸ ὑπολογισμὸ ἢ ἄλλα κίνητρα μᾶς ἔσυραν στὸ διάλογο, ἀπὸ τὸν ὁποῖο ἡ ἐκκλησία βγαίνει τραυματισμένη, καὶ μᾶς διαβεβαίωναν γιὰ τὶς καλὲς προθέσεις τῶν παπικῶν, ἀστόχησαν».

Οικουμενικός Πατριάρχης: «Ουδένα κίνδυνο διατρέχουμε, ούτε προδώσαμε κάτι μέχρι σήμερα από την ορθόδοξη πίστη μας με τους διαλόγους και τις επαφές και ούτε πρόκειται να το κάνουμε στο μέλλον»

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Αν ο διάλογος έχει ως σκοπούς την παιδεία, την ειρήνη, και την προστασία του περιβάλλοντος... τότε μάλλον έχει αποτύχει.
1. Η παιδεία και παγκοσμίως αλλά ιδιαίτερα στην Ελλάδα μας πολύ μακράν του Χριστού.
2. Η ειρήνη οδεύει προς ολοσχερή ανατροπή. Ο κόσμος ετοιμάζεται για Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο.
3. Τέλος ως προς το περιβάλλον... η αποτυχία είναι παταγώδης.. ποτέ ο πλανήτης δεν ήταν τόσο μολυσμένος.. και ως προς το υλικό περιβάλλον... αλλά κυρίως ως προς το "πνευματικό περιβάλλον" Βρωμιά και δυσωδία ΠΑΝΤΟΥ... Παταγώδης λοιπόν αποτυχία του διαλόγου. Τελείως άχρηστος... αλλά κυρίως Α-ΧΡΙΣΤΟΣ.
.. ΚΡΙΜΑ.Βαρθολομαίος: Δεν φοβόμαστε τον διάλογο με ετερόδοξους και αλλόθρησκους
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο «έχει ανοιχτούς ορίζοντες και δε φοβάται να διαλέγεται με τους ετερόδοξους χριστιανούς, αλλά και με τους αλλόθρησκους αδελφούς μας», δήλωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος κατά την περιοδεία στη βόρεια Ελλάδα επιβεβαιώνοντας τη συνάντησή του με τον Πάπα Φραγκίσκο στην Κωνσταντινούπολη στις 30 Νοεμβρίου με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Ανδρέα
Οι δηλώσεις του Οικουμενικού Πατριάρχη έγιναν αργά χθες το βράδυ σε δείπνο προς τιμήν του στην 50η Μ/Κ Ταξιαρχία Πεζικού, στο Σουφλί.
Μιλώντας, παρουσία μητροπολιτών, αγιορειτών μοναχών, αλλά και του μουφτή Διδυμοτείχου, συμπλήρωσε ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο εδώ και 30 χρόνια εγκαινίασε τον διαθρησκειακό διάλογο, με σκοπό την καλύτερη συνεργασία για την αντιμετώπιση παγκοσμίων προβλημάτων, όπως η παιδεία, η ειρήνη, η προστασία του περιβάλλοντος, χωρίς υπαναχωρήσεις από την πλευρά του σε θέματα πίστης.

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Νίκος Χειλαδάκης


Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΙΔΗΣ ΓΚΑΓΚΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑΤΗΣ ΜΗΔΕΙΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η Ελλάδα υποδέχτηκε την απόλυτη ντίβα της ποπ μουσικής, την τραγουδίστρια Lady Gaga. Η Lady Gaga δεν πρόλαβε καλά-καλά να πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα, και τρέλανε όλους τους θαυμαστές της που την περίμεναν υπομονετικά για ένα αυτόγραφο. Στην συναυλία που θα δοθεί στο ΟΑΚΑ, αναμένεται να γίνει το ..σώσαι. Χιλιάδες Νεοέλληνες θα τρέξουν για να απολαύσουν τον… «Χορό των Δαιμόνων», καθώς η χώρα αυτή προδομένη και απαξιωμένη εκείνο που της απέμεινε είναι να δοξάζει μια άσπρη διχτυωτή φούστα με ροζ string από μέσα, και με δυο κοχύλια να καλύπτουν το στήθος.

Νίκος Χειλαδάκης


ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ


 Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

 Το 2008 είχε κυκλοφορήσει στην Γερμανία ένα νέο είδος πρωτότυπου μπιμπερού για τα νεογέννητα. Το μπιμπερό αυτό είχε κάνει θραύση στις πωλήσεις και μάλιστα διαφημίζονταν με καλοστημένες διαφημίσεις στα μεγάλα γερμανικά τηλεοπτικά κανάλια. Το σχήμα αυτού του περίφημου μπιμπερού ήταν ένα… αντρικό πέος !!! Οι δημιουργοί αυτού του περίφημου «κατασκευάσματος», ισχυριστήκαν ότι έχει… ψυχολογικές προεκτάσεις γιατί έτσι το μωρό εξοικειώνεται από νωρίς  με… την σεξουαλική επαφή!!!

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Στο Βατικανό αύριο ο Τσίπρας για συνάντηση με τον Πάπα

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Η είδηση επιβεβαιώνει την άποψή μας... ότι ο "πάπας" είναι ο "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΟΣΜΟΚΡΆΤΩΡ", όσο κι αν δεν θέλουν να το δούν... ή το ξέρουν;... οι άγιοι ιεράρχες της εκκλησίας μας.

Συνεχίζεται η... στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς την " εκκλησία"

Στο Βατικανό αύριο ο Τσίπρας για συνάντηση με τον Πάπα
Γιάννης Μακρυγιάννης
 Χαμόγελα στην Κουμουνδούρου για τη συνάντηση - «Αύριο στο Βατικανό για πρώτη φορά αριστερός ηγέτης» το σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυγής
 Κι όμως φαίνεται ότι η στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς την εκκλησία δεν έχει τέλος: Ιστορικής σημασίας συνάντηση θα έχει αύριο στο Βατικανό ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πάπα Φραγκίσκο Α.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναχωρεί το απόγευμα της Τετάρτης για τη Ρώμη και θα τον συνοδεύουν ο εκπρόσωπος Τύπου Πάνος Σκουρλέτης, και ο Βάλτερ Μπάγιερ, συντονιστής του ευρωπαϊκού δικτύου οργανισμών αριστερού θεωρητικού προσανατολισμού Transform! –από την Ελλάδα συμμετέχει το Ινστιτούτο Νίκος Πουλατζάς.

Ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω καί ὁ νοῶν νοήτω.

ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
Mιά φορά κι ἕναν καιρό ἦταν ἕνας καλός βασιλιάς, πού κυβερνοῦσε τήν πιό ὄμορφη χώρα τοῦ κόσμου. Ὁ καλός αὐτός βασιλιάς εἶχε καί φίλους καί συνεργάτες, βοηθούς καί ὑπουργούς, φύλακες καί βιγλάτορες, γιά να ἀγρυπνοῦν πάνω στίς σκοπιές τους και νά βλέπουν ἀπό μακριά τόν ἐχθρό, τους λύκους καί τούς κλέφτες.
Μιά μέρα, κάποιοι ἀπό τούς κλέφτες καί τούς λύκους, πού παρουσιάζονταν τώρα μέ ἀρνίσιες προβιές καί πρότειναν ὡραῖα «μέτρα γιά τήν εἰρηνική συμβίωση λύκων καί προβάτων», εἶπαν σέ μερικούς ἀπό τούς φύλακες: Δέν εἶναι καλύτερα για ὅλους μας νά ζοῦμε εἰρηνικά καί σεῖς να μήν κουράζεστε ἐπί σκοπόν ἀγραυλοῦντες;

Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

Δημήτριος Νατσιός


Στα σχολεία η πατρίδα αργοπεθαίνει...
Ο Αθηναίος αγωνιστής του Εικοσιένα Γεώργιος Ψύλλας στα «Απομνημονεύματα του βίου του» (Αθήνα 1974, σελ. 286-287), καταγράφει ένα χαριτωμένο αξιομνημόνευτο περιστατικό: «Ένας Θεσσαλός προεστός, εντελώς αναλφάβητος, χρησιμοποιεί τον δάσκαλο του χωριού και ως γραμματικό του. Επειδή, όμως, ο δάσκαλος δεν ήταν σε όλα υπάκουος, ο προεστός προτείνει στην γενική συνέλευση των κατοίκων την απόλυσή του. Γιατί, ρωτάει ο δάσκαλος εμβρόντητος. Γιατί δεν ξέρεις γράμματα, απαντά ο δημογέρων. Και ποιός το λέει αυτό; Εγώ! Απαντά ο προεστός. Γράψε την λέξη βόδι να δούμε αν ξέρεις. Ο δάσκαλος έγραψε σ’ ένα χαρτί, βόδι. Τότε ο προεστός ζωγραφίζει σ’ ένα άλλο χαρτί ένα βόδι, το δείχνει στους χωριανούς -το ίδιο αναλφάβητους- και ρωτάει:

Δελτίο Τύπου Γενικού Ιερατικού Συνεδρίου Μητροπόλεως Κονίτσης


 
Ἀριθ. Πρωτ.:  58                                       Ἐν Δελβινακίῳ τῇ 16ῃ Σεπτεμβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Μὲ τὴν χάρη τοῦ Θεοῦ, πραγματοποιήθηκε καὶ φέτος τὸ Γενικὸ Ἱερατικὸ Συνέδριο (20ὸ στὴν σειρά) τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καὶ Κονίτσης. 

Οἱ ὡραῖες καὶ ἄνετες ἐγκαταστάσεις τῆς Ἱ. Μονῆς Ταξιαρχῶν («Γκούρας») κοντὰ στὸ Ἀηδονοχώρι, φιλοξένησαν τοὺς Συνέδρους Ἱερεῖς, οἱ ὁποῖοι, μέσα στὸ ὄμορφο περιβάλλον μέσα κι’ ἔξω ἀπὸ τὸ Μοναστήρι, εἶχαν τὴν εὐκαιρία γιὰ ἕνα διήμερο (15 καὶ 16 Σεπτεμβρίου) νὰ συμπνευματιστοῦν, νὰ ἀκούσουν ἐμπεριστατωμένες Εἰσηγήσεις, νὰ συντρώγουν «ἐν ἀφελότητι καρδίας» στὴν κοινὴ τράπεζα, νὰ χαροῦν τὴν Θεία Λειτουργία καὶ νὰ συζητήσουν ἀδελφικὰ τὰ προβλήματα ποὺ ἀπασχολοῦν τὴν Ἐκκλησία καὶ τὸ Ἔθνος μας. Τὸ Συνέδριο, ὑπὸ τὴν προεδρία τοῦ Μητροπολίτου κ. ΑΝΔΡΕΟΥ, εἶχε σὰν Γενικὸ Θέμα τοὺς συγχρόνους ἁγίους  καὶ ἐναρέτους Γέροντες. Στὸ τέλος, ὅλοι οἱ Σύνεδροι ἐπῆραν ὡς εὐλογία τὴν Καινὴ Διαθήκη μὲ σύντομη ἑρμηνεία καὶ ἕνα μικρὸ τεῦχος μὲ ἀποφθέγματα Γερόντων τῆς ἐποχῆς μας, ἐνῷ ἐνέκριναν καὶ τὸ ἀκόλουθο
Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
«1) Ζητοῦμε εὐλαβῶς ἀπὸ τὴν Ἱερὰ Σύνοδο τῆς Ἐκκλησίας μας νὰ ξεκαθαρίσῃ τὸ ζήτημα τῶν διαλόγων μὲ τοὺς αἱρετικοὺς παπικοὺς καὶ προτεστάντες, καθὼς καὶ μὲ τοὺς λεγομένους ἀγγλικανούς. Ἡ σιωπὴ ἤ οἱ ἀοριστολογίες προκαλοῦν ἐρωτήματα καὶ σκανδαλισμὸ καὶ σὲ μᾶς καὶ στὸν λαό μας.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


Γράφει ο Φώτης Μιχαήλ

          Ο φιλόσοφος Αντισθένης έζησε στην Αθήνα από το 445 μέχρι το 360 π.Χ. Όλοι τότε μιλούσανε για την υποδειγματική του εγκράτεια και την παροιμιώδη περιφρόνηση, που έδειχνε σε κάθε άνεση και κοινωνική συμβατικότητα.
Από τα υπέροχα γνωμικά του, ας σταθούμε για λίγο μπροστά σε εκείνο, που αναφερόταν στο κρυφό μεγαλειώδες περιεχόμενο  της κάθε λέξης.

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Η θεματολογία «Συνοδικότητα και Πρωτείο», της συνάντησης στο Αμμάν, Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών (Παπικών), στην φθίνουσα «αλήθεια» αποσκοπεί.


Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ «ΣΥΝΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΙΟ», ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΜΜΑΝ, ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΩΝ (ΠΑΠΙΚΩΝ),  ΣΤΗΝ ΦΘΙΝΟΥΣΑ «ΑΛΗΘΕΙΑ» ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ.
Συνάντηση Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών (Παπικών), κατόπιν προσκλήσεως του Πατριάρχου Ιεροσολύμων Θεόφιλου, πραγματοποιείται στο Αμμάν, την πρωτεύουσα της Ιορδανίας, από τις 15 μέχρι 23 Σεπτεμβρίου 2014.  Αυτό αναφέρεται στην ιστοσελίδα www.news.va  (Official Vatican Network).  H ίδια ανακοίνωση αναφέρεται και στην ιστοσελίδα www.zenit.org, καθώς και σε άλλους διαδικτυακούς ιστότοπους.  Η συνάντηση αυτή της Ολομέλειας της Θεολογικής Μικτής Επιτροπής του Θεολογικού διαλόγου μεταξύ Ορθόδοξης Εκκλησίας και Ρωμαιοκαθολικής (Παπικής) εκκλησίας θα έχει θέμα «Συνοδικότητα και Πρωτείο». 

Συνάντηση θρησκειών στην Αμβέρσα (Φωτό & Βίντεο)

..ή αλλιώς "Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ"
..ή αλλιώς μιλάμε για ἙΙΡΗΝΗ" και κάνουμε "ΠΟΛΕΜΟ"
                 μιλάμε για "ΔΙΚΑΙΟ" και εκτελούμε του "ΑΔΙΚΟ"..
                 μιλάμε για "ΧΡΙΣΤΟ" και προσκυνούμε τον "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ".....
Αμβέρσα –Βέλγιο 7-9 Σεπτεβρίου 2014. Οικουμενιστική συνάντηση διοργάνωσε από τις 7-9 Σεπτεβρίου η Ρωμαιοκαθολική Κοινότητα του Αγίου Αιγιδίου στην οποία έλαβαν μέρος εκπρόσωποι θρησκειών από όλο τον κόσμο. Το θέμα της συναντήσεως ήταν, «Η ειρήνη αποτελεί το μέλλον».

Στη συνάντηση  έλαβε μέρος ο Μητροπολίτης Βελγίου Αθηναγόρας (Οικουμενικό Πατριαρχείο) και η Εκκλησία  της Κύπρου εκπροσωπήθηκε από τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας Βασίλειο και τον Διευθυντή του ΚΕΤ κ. Γιαννο Χαριλάου.
Η Κοινότητα του Αγίου Αιγιδίου ιδρύθηκε το 1968 αμέσως μετά τη Β΄Σύνοδο του Βατικανού και έχει στόχους την προώθηση του Οικουμενισμού και τους θρησκευτικούς διαλόγους.

Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

"ΑΣ ΜΗΝ ..."


ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: 
 

 
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΟ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ... 
ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

Πρωτοπρ. Διονύσιος ΤάτσηςΔεσμὰ δουλείας εἰς Ἐπισκόπους καὶ κληρικούς
Τοῦ πρωτοπρεσβυτέρου π. Διονυσίου Τάτση
ΑΔΙΑΚΟΠΟΙ εἶναι οἱ ἀγῶνες τοῦ λαοῦ μας γιά τήν ἀπόκτηση τῆς ἐλευθερίας του καί τή διαφύλαξή της. Οἱ σελίδες τῆς ἱστορίας σ᾿ αὐτούς ἀναφέρονται καί οἱ πρωταγωνιστές ἐπαινοῦνται ὡς ἐθνικοί ἥρωες. Ἀγῶνες γιά τήν πνευματική ἐλευθερία γίνονται καί στό ἱερό χῶρο τῆς Ἐκκλησίας ἀπό μερικούς δυνατούς καί ἐνάρετους κληρικούς, οἱ ὁποῖοι βλέπουν τά κακῶς κείμενα στήν Ἐκκλησία καί τά ζιζάνια νά πνίγουν τόν καλό σπόρο στόν ἀγρό της καί προσπαθοῦν νά ἀλλάξουν τά πράγματα, χωρίς νά συμβιβάζονται μέ τους ἰσχυρούς ἐκκλησιαστικούς ἄρχοντες, οἱ ὁποῖοι ἀδιαφοροῦν προκλητικά.

Νίκος Χειλαδάκης


ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ
Το 2008 είχε κυκλοφορήσει στην Γερμανία ένα νέο είδος πρωτότυπου μπιμπερού για τα νεογέννητα. Το μπιμπερό αυτό είχε κάνει θραύση στις πωλήσεις και μάλιστα διαφημίζονταν με καλοστημένες διαφημίσεις στα μεγάλα γερμανικά τηλεοπτικά κανάλια. Το σχήμα αυτού του περίφημου μπιμπερού ήταν ένα… αντρικό πέος !!! Οι δημιουργοί αυτού του περίφημου «κατασκευάσματος», ισχυριστήκαν ότι έχει… ψυχολογικές προεκτάσεις γιατί έτσι το μωρό εξοικειώνεται από νωρίς  με… την σεξουαλική επαφή!!!